به گزارش تاج خبر، محمد جواد تجویدی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار تاج خبر افزود: هم اکنون ۲۵ طرح دیگر که قابلیت اجرایی شدن داشته باشد نیز در این طرح شناسایی شده است و با تصویب و اجرایی شدن این طرحها، قابلیت تبدیل شدن به شرکت و کارآفرینی را دارند.
وی با اشاره به اینکه در حوزه علوم انسانی نیز ۴۰ طرح شناسایی و فعال شده است گفت: راهاندازی یک مرکز رشد علوم انسانی در دستور کار قراردارد.
به گفته وی، در استان ۱۹ پایگاه علمی با هدف مهارتآموزی و تقویت بُنیه علمی بسیجیان فعال شده است و ایجاد هسته علمی در هر پایگاه بسیج، یک راهکار برای گفتمانسازی فناوری و همچنین احصاء مسایل و مشکلات محلات است.
تجویدی افزود:هماکنون یک مرکز هدایت و حمایت و رهبری صنعت جوش در شهر هفشجان فعال شده است.
مسوول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه حضرت قمر بنیهاشم (ع) چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به اجرای طرح «نهضت و خیزش علمی بسیج» در استان گفت: امیدآفرینی در جامعه نخبگان برای پیشرفت کشور ضروری است و رسانهها برای تحقق این امر نقش مهم و ضروری دارند.
به گفته وی، امروز جهاد امیدآفرینی مهمترین وظیفه نیروهای انقلابی، به ویژه در حوزه علم و فناوری است و اجرای طرح نهضت و خیزش علمی بسیج یک گام بنیادین برای حل مسائل واقعی کشور با بهرهگیری از توان نخبگان و ظرفیتهای مردمی است.
تجویدی افزود: این طرح در سه بخش «شبکهسازی، گفتمانسازی، جریانسازی و امیدآفرینی»، «تقویت بنیه و تربیت کادر تراز انقلاب »و «تولید دانش و فناوریهای نوین، تمدنساز و اقتدار آفرین» طراحی شده است.
وی افزود: در بخش شبکهسازی، گفتمانسازی، جریانسازی و امیدآفرینی اقداماتی مانند ساماندهی نهادهای مردمی، ایجاد خانههای نخبگان بسیج و تشکیل گروههای مسالهمحور در شهرستانها انجام میشود.
مسوول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه حضرت قمر بنیهاشم (ع) چهارمحال و بختیاری گفت: طرح ساماندهی نهادهای مردمی، خانه نخبگان بسیج، جشنواره جهادگران علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان، جشنواره شهید چمران، جشنواره سرآمدان فناوری و صنعت و تدوین نظام مسائل، زیرمجموعه برنامههای شبکهسازی، گفتمانسازی، جریانسازی و امیدآفرینی است.
وی افزود: از طریق این مدل، مسائل اولویتدار صنعت و جامعه شناسایی شده، به دانش تبدیل میشوند و راهحلهای بومی توسط نخبگان متعهد ارائه میشود.
تجویدی گفت: بخش دوم نهضت و خیزش علمی جدید با هدف تقویت بنیه علمی و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب اسلامی اجرا میشود و شامل طرحهایی مانند تقویت بنیه علمی نخبگان و طرح شهید احمدی روشن است.
مسوول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه حضرت قمر بنیهاشم (ع) چهارمحال و بختیاری گفت: بخش سوم این طرح با محوریت تولید دانش و فناوریهای نوین، تمدنساز و اقتدار آفرین است و طرحهای از جمله طرح شهید چمران، شهید شهریاری، جهاد علمی، نهضت تهیه متن و محتوا و اجرای طرح علوم انسانی، طرح برگزاری کرسیهای نظریهپردازی بسیج، طرح باقرالعلوم(ع)، طرح امام صادق (ع) طرح تا ثریا و طرح حمایت از پروژههای فناورانه کسر و جایگزین خدمت در دستور کار قرار دارد.
به گفته وی، در سالجاری جشنوارههای مختلف از جمله جهادگران علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان، شهید چمران و سرآمدان فناوری و صنعت اجرا فعال خواهد شد.
به گزارش تاج خبر، استان چهارمحال وبختیاری با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون نفر جمعیت است.