به گزارش خبرنگار تاج خبر، مدیر حوزههای علمیه چهارمحال و بختیاری در این نشست اظهار داشت: بیشک نخبگان و کارشناسان هر قشری برای پیشبرد برنامههای کشور نقش مهمی برعهده دارند و روحانیون و طلاب نیز که همواره در صحنههای مختلف کشور حاضر هستند نقش پیشران را عهده دارند در تحقق شعار سال میتوانند یاریگر دولت باشند.
حجتالاسلام اسحاق سعیدی افزود: در حال حاضر با چالشهای جدی در حوزه اشتغال و معیشت مردم در استان و کشور روبرو هستیم که برای مهار این روند و کمک به بهبود آن باید همه بخشها و همه اقشار وارد میدان شوند.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در نامگذاری شعار سال هم دولت و هم مردم را مورد خطاب قرار دادند و بیشک هر یک از این بخشها وظایفی برعهده دارد که برای رسیدن به اهداف تعیین شده باید همافزایی شکل گیرد.
مدیر حوزههای علمیه چهارمحال و بختیاری با انتقاد از ابلاغ و اجرا نشدن سند راهبردی(استراتژی) توسعه کشور افزود: هر چند ابلاغ و اجرای این اسناد بسیار مهم است اما نباید معطل آن ماند و هر چه در توان داریم برای رشد و شکوفایی استان به کار گیریم.
سعیدی بر ضرورت تامین امنیت سرمایهگذاری در استان نیز تاکید کرد و گفت: این وظیفه گروههایی نظیر روحانیون است که مردم را به سمت سرمایهگذاری هدایت کنند اما از سوی دیگر اینکه امنیت لازم برای سرمایهگذاری وجود داشته باشد و بروکراسی و پیچ وخمهای اداری از سر راه سرمایهگذاران برداشته شود نیاز به همت دولت دارد.
گفتمانسازی مهمترین رسالت روحانیون
مدیر مرکز مشاوره حوزههای علمیه چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست ، گفتمانسازی را مهمترین رسالت روحانیون و طلاب در راستای تحقق شعار سال عنوان کرد و گفت: گفتمانسازی به این معنی است که در مورد یک موضوع آنچنان آگاهیرسانی و تبلیغات فراگیر انجام گیرد که جامعه انجام آن مهم را وظیفه خود بداند.
حجتالاسلام عیسی ملکی افزود: گفتمانسازی چنانچه دلسوزانه انجام گیرد و مردم را با خود همراه کند میتواند به نحو شایستهای در جهت تحقق اهداف کشور به کار گرفته شود.
وی تصریح کرد: در کنار گفتمانسازی، روحانیون نقش مهمی در اقناعسازی مردم و همراه کردن آنها با طرحهای کلان ملی و استانی دارند که دولتمردان میتوانند از این ظرفیت به خوبی استفاده کنند.
راهاندازی شاخههای آموزشی با کمک شبکهای از طلاب
مدیر مرکز خدمات حوزههای علمیه چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست افزود: طلاب و روحانیون در تمامی نقاط استان به ویژه روستاها حضور دارند و میتوانند در آموزش خانوادهها و اجرای طرحهای اشتغالزایی نقش موثری داشته باشند.
حجتالاسلام حسین مختاری افزود: با حضور روحانیون در برخی شهرها و روستاهای استان کارگاههای تولیدی اعم از گلخانهها، خیاطی، سنگتراشی و تولیدات خانگی در بخش دام و طیور راهاندازی شده است که همین مشاغل خرد میتواند ما را در جهت تحقق شعار یاری دهد.
تحقق شعار سال و ضرورت بومیسازی راهکارها
یک روحانی طرح هجرت نیز در این نشست با بیان اینکه تحقق شعار سال نیازمند عزم و اراده راسخ است، اظهار داشت: اگر اراده شود هر برنامهای در کشور به خوبی عملیاتی میشود و در این میان روحانیون در تشویق و ترغیب مردم در همراهی با طرحها میتوانند ایفای نقش کنند.
حجت الاسلام حسین مالکی افزود: برای تحقق شعار سال باید هر استانی متناسب با ظرفیتهای خوبی برنامهریزی کند و در استان نیز ظرفیتهای بیشماری در بخش کشاورزی از جمله صنایع تبدیلی و تکمیلی وجود دارد که میتواند در جهت رشد و توسعه استان به کار گرفته شود.
وی افزود: تولید را باید از روستاها آغاز کرد و وجود شبکههایی از روحانیون مبلغ در روستاها میتواند مردم را به سمت تولید، اشتغالزایی و بهرهوری هدایت کند.
مردم بهترین سرمایهگذاران در عرصه اقتصادی هستند
یک مبلغ فعال در شهرستان فلارد نیز مردم را بهترین سرمایهگذاران عنوان کرد و گفت: یکی از اموری که مردم میتوانند نقش مهمی در اقتصاد داشته باشند، تشکیل تعاونیها است.
حجتالاسلام علی مرتضایی افزود: اگر چه انتظار سرمایهگذاری از سوی مردم و بخش خصوصی وجود دارد و روحانیون و مبلغین مردم را به این سمت ترغیب میکنند اما وجود استعلامهای متعدد و مانعتراشیهای اداری اجازه نمیدهد برنامهها به خوبی اجرا شود و سرمایهگذاران حمایت نمیشوند.
به گزارش تاج خبر، رهبر معظم انقلاب سال ۱۴۰۴ را با شعار “سرمایهگذاری برای تولید” نامگذاری کردند.
در حال حاضر ۱۲ مرکز آموزشی حوزوی در استان از جمله در اردل، بازفت، بروجن، شهرکرد، هفشجان، لردگان، گندمان، فرخشهر و فارسان فعال است.