به گزارش تاج خبر از اردبیل، بهروز خلیلی شامگاه یکشنبه در جلسه کارگروه توسعه سرمایهگذاری حوزه گردشگری که در استانداری اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: سه حوزه کشاورزی، گردشگری و صنعت جز اولویتهای توسعه استان بوده و بخش خدمات که گردشگری نیز در آن بخش قرار میگیرد از جایگاه خاصی در اقتصاد امروز دنیا برخوردار است.
وی ضرورت توجه به بخش خدمات را یادآور شد و افزود: آمارها نشان میدهد که از ارزش افزوده ۶۵ هزار میلیارد تومانی استان که رقم مناسبی در مقایسه با میانگین کشوری نیست، بالاترین میزان ارزش افزوده متعلق به بخش گردشگری و خدمات است. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: هر چند این رقم بسیار پایین بوده و به هیچ وجه مطلوب توسعه استان نیست اما آمارهای موجود در این مورد نشان میدهد که کدام بخشها پتانسیل بیشتری دارند و باید به کدام صنعتها توجه بیشتری کرد.
حمایت از سرمایهگذاران حوزه گردشگری در اولویت است خلیلی سهم بخش کشاورزی را از ارزش افزوده ۱۸ درصد و صنعت و معدن را نیز ۳۳ درصد اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به پیشتاز بودن بخش گردشگری و خدمات در تولید ثروت و ارزش افزوده استان، باید بیشترین حمایت از سرمایهگذاران در این بخش انجام شود. وی ظرفیت عظیم گردشگری استان را در بخشهای مختلف اعم از آثار و ابنیههای تاریخی، طبیعی و گردشگری آبهای درمانی یادآور شد و تصریح کرد: بخش گردشگری به هیچ وجه تحت تأثیر سیاستهای خارجی و تحریم قرار نمیگیرد و برخلاف سایر بخشها میتوان ماندگاری اشتغال و تولید ثروت را در این بخش بیش از گذشته شاهد بود. برگزاری مستمر جلسات کارگروه توسعه سرمایهگذاریمعاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل بیان کرد: جلسات کارگروه توسعه سرمایهگذاری بخش گردشگری به صورت مستمر و با حضور استاندار اردبیل در سال آینده برگزار میشود و در کنار سرمایهگذاران خواهیم بود تا اولویتهای آنها را در این مسیر شناسایی کرده و با رفع نواقص بتوانیم همراه آنها باشیم. خلیلی تأمین مالی برای سرمایهگذاران را بسیار مهم اعلام کرد و گفت: باید از ظرفیت صندوق توسعه ملی، اعتبارات ویژه برای طرحهای پیشران در معرفی به بانکهای عامل، بودجههای سنواتی ملی و استانی و منابع عظیم بانکها در این بخش استفاده کرده تا طرحها و پروژههای نیمهتمام بخش گردشگری به سرانجام برسد. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل افزود: در بهبود شاخصهای کسب و کار استان نقشه راه بسیار مهم است و باید به صورت تیمی این نقشه راه را تدوین و در قالب کارگروههای هماندیشی اقتصادی، گردشگری در سال آینده زمینه حرکت تحولآفرین را فراهم کرد.