• امروز : پنجشنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 May - 2025
0

نسل کُشی در غزه به ۶۰۰ روز رسید؛ این دیگر جنگ ۶ روزه نیست

  • کد خبر : 77057
  • 07 خرداد 1404 - 16:27
نسل کُشی در غزه به ۶۰۰ روز رسید؛ این دیگر جنگ ۶ روزه نیست

تهران- تاج خبر- نوار غزه همچنان زیر آوار آتش و خون می‌سوزد و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم این سرزمین وارد ششصدمین روز خود شد؛ جنگی بی‌وقفه که نه تنها موجب ویرانی کامل زیرساخت‌ها شده بلکه رژیم اشغالگر را نیز درگیر بحرانی بی‌سابقه کرده است؛ از تظاهرات گسترده در تل‌آویو تا اعتراف به ناکارآمدی سیاسی و اقتصادی و حالا صدای شکست از درون رژیم صهیونیستی بلندتر از همیشه شنیده می‌شود.

به گزارش روز چهارشنبه تاج خبر، نوار غزه در ششصدمین روز حملات نظامی رژیم صهیونیستی، همچنان شاهد بمباران‌های گسترده و بی‌وقفه است و بنا بر اعلام منابع فلسطینی، شهر غزه، رفح، خان‌یونس و مناطقی در شمال این باریکه، بار دیگر هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای شدید قرار گرفت که منجر به شهادت و مجروح شدن ده‌ها غیرنظامی، از جمله زنان و کودکان، شده است.

حالا شمار شهدای نسل کُشی اسرائیل در غزه از ۵۴ هزار تن گذشته و این در حالی است که خدمات پزشکی و زیرساخت‌های حیاتی تقریباً به طور کامل از کار افتاده‌اند و میلیون‌ها نفر در شرایطی فاجعه‌بار به سر می‌برند.

در داخل سرزمین‌های اشغالی نیز، بحران داخلی رژیم صهیونیستی وارد مرحله‌ای حاد شده است. رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند که همزمان با ورود به ششصدمین روز جنگ، اعتراضات گسترده‌ای در شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو، حیفا و بئرالسبع به راه افتاده است.

نسل کُشی در غزه به ۶۰۰ روز رسید؛ این دیگر جنگ ۶ روزه نیست

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: خانواده‌های اسرای اسرائیلی با بستن بزرگراه آیالون در تل‌آویو خواستار تسریع در تبادل اسرا شده‌اند؛ آن‌ها با در دست داشتن تصاویر عزیزان خود، فریاد می‌زنند که «۶۰۰ روز کافی است!»

در همین راستا، بنی گانتس، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی و از رهبران حزب اپوزیسیون «اردوگاه رسمی»، صراحتاً اعلام کرد: ما از جنگ شش‌روزه به جنگ ۶۰۰ روزه رسیده‌ایم. آنچه باید در شش ماه به انجام می‌رسید، اکنون دو ساله شده است. ادامه این وضعیت، فقط در خدمت اهداف سیاسی است. اولویت ما باید آزادی گروگان‌ها (اسرای صهیونیست) باشد، حتی اگر به قیمت توقف موقت در عملیات‌ها تمام شود.»

در سوی دیگر، رسانه‌های اقتصادی رژیم صهیونیستی از پیامدهای فاجعه‌بار اقتصادی این جنگ پرده برداشته‌اند. طبق گزارش وب‌سایت «کالکالیست»، تا پایان سال ۲۰۲۴، مجموع هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم جنگ به ۱۴۲ میلیارد شِکِل (حدود ۳۸.۵ میلیارد دلار) رسیده است. از این مبلغ، ۹۶.۴ میلیارد شِکِل صرف امور نظامی و ۲۴.۹ میلیارد شِکِل برای مصارف غیرنظامی شده است. تنها در ماه دسامبر ۲۰۲۳، هزینه‌های جنگی به اوج خود رسید و به ۱۷.۲ میلیارد شِکِل در یک ماه بالغ شد.

نسل کُشی در غزه به ۶۰۰ روز رسید؛ این دیگر جنگ ۶ روزه نیست

طبق این گزارش، این جنگ، کسری بودجه رژیم صهیونیستی را به شدت افزایش داده و آسیب قابل توجهی به درآمدهای مالیاتی وارد کرده است.

بر اساس داده‌های رسمی، این جنگ موجب افزایش کسری بودجه معادل ۱.۴ درصد تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ و ۴.۸ درصد در سال ۲۰۲۴ شده که مجموعاً به ۱۰۶.۲ میلیارد شکل (حدود ۲۸.۸ میلیارد دلار) کسری بودجه تا پایان سال ۲۰۲۴ منجر شده است.

از سوی دیگر، منابع نزدیک به نظام درمانی رژیم صهیونیستی اعلام کردند که مقامات بهداشتی این رژیم با درخواست تهیه فهرست اولویت‌دار از اسرا در صورت توافق برای تبادل، مخالفت کرده‌اند. آن‌ها اعلام کردند که پس از ۶۰۰ روز اسارت نزد نیروهای مقاومت فلسطین، نمی‌توان وضعیت پزشکی یا روانی اسرا را دقیقاً تعیین کرد و چنین تصمیماتی باید مبتنی بر اطلاعات دقیق تر امنیتی و انسانی باشد.

در همین حال، «یائیر لاپید»، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، نیز در واکنش به تداوم اسارت صهیونیست‌ها در غزه تصریح کرد: ۶۰۰ روز گذشت؛ دیگر نمی‌توان این وضعیت را ادامه داد و گروگان‌ها باید همین حالا بازگردند.

پایگاه خبری یدیعوت آحارنوت نیز با اشاره به کاهش چشمگیر جایگاه بین‌المللی رژیم صهیونیستی نوشت: پس از ۶۰۰ روز جنگ، رژیم صهیونیستی به پایین‌ترین سطح اعتبار جهانی خود رسیده در حالی که نخست‌وزیر همچنان در اتخاذ تصمیم نهایی، مردد است؛ اکنون اسرائیل، میان ۲ قطب فشار سیاسی داخلی و خارجی سرگردان مانده است.

از سوی دیگر، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در واکنشی دیرهنگام و برای کاستن از شدت انتقادات، بار دیگر بر ادامه جنگ تأکید کرد و گفت: هرکس به ما حمله کند، با قدرت پاسخ خواهد گرفت و اگر نفهمد، با نیروی بیشتر خواهد فهمید.

هم‌زمان، «أیال»، پدر یکی از نظامیان کشته‌شده صهیونیست با انتقاد شدید از کابینه نتانیاهو گفت: ما ۶۰۰ روز است که تلاش می‌کنیم با مسئولان صحبت کنیم، اما نخست‌وزیر حتی حاضر نشد یک بار با ما دیدار کند یا اندکی همدلی نشان دهد.

نسل کُشی در غزه به ۶۰۰ روز رسید؛ این دیگر جنگ ۶ روزه نیست
کاریکاتور رسانه صهیونیستی از جنگ بی‌نتیجه در غزه

بر اساس گزارش رسانه‌های میدانی رژیم صهیونیستی، فضای عمومی سرزمین‌های اشغالی در وضعیت بی‌سابقه‌ای از بحران روانی، خشم عمومی و بی‌اعتمادی به نهادهای حاکمیتی به سر می‌برد؛ این در حالی است که همچنان هزاران فلسطینی در غزه زیر حملات شدید جان می‌بازند و جهان، شاهد ادامه یکی از طولانی‌ترین و خونبارترین جنگ‌های مدرن علیه یک ملت بی‌دفاع است.

در پایان، باید یادآور شد که ۶۰۰ روز جنگ در غزه نه‌فقط به‌عنوان یک تراژدی انسانی بلکه به‌مثابه زنگ هشداری جهانی است؛ زنگی که می‌گوید در نبود اراده بین‌المللی برای توقف این نسل‌کشی، بشریت در حال تماشای مرگ تدریجی وجدان انسانی خود است.

لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=77057

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.