• امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 21 May - 2025
0

پنل‌های خورشیدی ارزان آسیا، دردسر بزرگ آمریکا

  • کد خبر : 75688
  • 31 اردیبهشت 1404 - 11:15
پنل‌های خورشیدی ارزان آسیا، دردسر بزرگ آمریکا

تهران- تاج خبر- کمیسیون تجارت بین‌المللی آمریکا با اشاره به اینکه سیل واردات پنل‌های خورشیدی ارزان‌قیمت از چهار کشور جنوب شرق آسیا به شدت به تولیدکنندگان داخلی ضربه وارد یا آنها را تهدید کرده است، با اعمال تعرفه‌های سنگین علیه محصولات وارداتی موافقت کرد.

به گزارش روز چهارشنبه تاج خبر، رای «مثبت» این کمیسیون سه عضوی بدان معناست که وزارت بازرگانی آمریکا دستور اعمال تعرفه‌های متقابل و ضددامپینگ بر پنل‌های وارداتی از تایلند، کامبوج، مالزی و ویتنام را صادر خواهد کرد.

این رای، پرونده شکایت یک‌ساله‌ای را که در آن تولیدکنندگان آمریکایی، شرکت‌های چینی را به اشباع ناعادلانه بازار داخلی آمریکا با کالاهای ارزان کارخانه‌های جنوب شرق آسیا متهم کرده بودند، حل و فصل می‌کند.

از آن زمان به بعد، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با هدف حفاظت از تولیدکنندگان محصولات آمریکایی، راهبرد جامع اعمال تعرفه‌ بر کالاهای وارداتی را در پیش گرفته است.

مادامی که کمیسیون تجارت بین‌المللی به این نتیجه نرسد که صنایع داخلی از جانب رقبای برون‌مرزیِ بهره‌مند از یارانه‌های ناعادلانه، آسیب دیده یا تهدید می‌شوند، وزارت بازرگانی آمریکا قادر به اعمال تعرفه نیست.

شرکت‌های «هانوا سلز» کره جنوبی و «فرست سولار» مستقر در آریزونا، با هدف آنچه حفاظت از سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری آمریکا در صنعت تولید پنل‌های خورشیدی خوانده شده است، پارسال این شکایت را مطرح کردند.

عمده پنل‌های خورشیدی نصب‌شده در آمریکا، از آسیا وارد می‌شوند. با این حال، اتحادیه صنایع انرژی خورشیدی آمریکا که یکی از انجمن‌های مطرح در حوزه تجارت سلول‌های خورشیدی محسوب می‌شود، اعلام کرد که تعرفه‌های جدید، از طریق افزایش هزینه‌ها برای خریداران پنل‌ها، عملا به تولیدکنندگان داخلی ضربه وارد می‌کند.

ابگیل راس هاپر، رئیس این انجمن گفت: تصمیم کمیسیون تجارت بین‌المللی آمریکا برای تولیدکنندگان پنل‌های خورشیدی آمریکایی و در مقیاس گسترده برای صنایع خورشیدی آمریکا نگران‌کننده است. رای نهایی این کمیسیون، لایه تعرفه‌ای دیگری را اضافه می‌کند و این لایه، هزینه‌ تولیدات صنایع خورشیدی که شرکت‌های آمریکایی برای اجرای پروژه‌ها و رشد تولید داخلی به آن نیاز دارند را افزایش می‌دهد.

لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=75688

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.