به گزارش تاج خبر؛ «عبدالکریم حسینزاده» روز پنجشنبه در جریان سفر به روانسر در منطقه اورامانات کرمانشاه با اشاره به وجود بیش از ۱۳۰ روستا در محدوده این شهرستان تأکید کرد: در راستای تحقق عدالت فرهنگی، افزایش سرانه مطالعه و تسهیل دسترسی روستاییان به منابع مکتوب، راهاندازی کتابخانه سیار از ضروریات فرهنگی شهرستان روانسر است.
وی با بیان اینکه راهاندازی کتابخانه سیار نقش مهمی در ارتقای آگاهی عمومی بویژه میان جوانان روستایی دارد. اظهار کرد: این مطالبه نه تنها خواسته منطقهای بلکه نیازی ملی برای کاهش شکاف فرهنگی میان مناطق شهری و روستایی محسوب میشود.
حسینزاده همچنین بر تخصیص اعتبار و تأمین خودرو مناسب جهت راهاندازی این طرح تاکید کرد.
معاون رییسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در پاسخ به اهالی روانسر نیز اظهار کرد: درخواست مطرحشده کاملاً بجا و منطقی است و با اولویت در دستور پیگیری قرار خواهد گرفت و خوشحالم که اداره کتابخانههای عمومی کرمانشاه در حال رصد نیازهای فرهنگی مناطق محروم است.
حل مشکل روستاییان در دستور کار است
حسینزاده همچنین در نشست با مسوولان شهرستان پاوه گفت: پیگیری کاهش تنش آبی با برنامهریزی برای حل مشکل آب روستاها بهویژه در مناطق بحرانی، ایجاد مزارع خورشیدی، تسهیلات ویژه برای مشاغل پایدار در مناطق عشایری، تشکیل جلسه فوری با مسوولان منابع طبیعی برای رفع اختلافات، پیگیری بهبود دسترسی روستاهای هدف گردشگری به اینترنت پرسرعت در اولویت است.
معاون رییس جمهور با اعلام حمایت از این تصمیمات ادامه داد: تشکیل کارگروه ویژه با اداره محیط زیست برای بررسی امکان پرورش ماهی در سدهای غیرشرب، استفاده از ظرفیتهای مرزی برای ایجاد درآمد و اشتغال با همکاری استانهای همسایه مانند اقلیم کردستان عراق قدم هایی هستند که باید برداشته شود و ما نیز برای آن همکاری خواهیم کرد.
وی از مسوولان شهرستان مرزی پاوه در همسایگی اقلیم کردستان عراق خواست که فرصتهای محلی مانند صنایع دستی یا گردشگری را برای سرمایهگذاری مشترک شناسایی و به معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری برای کمک مناسب معرفی کنند.
احیای واحدهای راکد در اولویت دولت است
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور در نشست با مسوولان استان کرمانشاه نیز گفت: استانهایی نظیر کرمانشاه، خوزستان و خراسان شمالی در نظام توزیع ثروت و قدرت کشور متناسب با ظرفیتها و نیازهای خود سهم نگرفتهاند.
حسینزاده با تأکید بر احیای واحدهای راکد تولیدی عنوان کرد که حدود ۷۰ هزار واحد تولیدی در کشور تعطیل هستند؛ برنامه دولت احیای این واحدهاست بهویژه در مناطقی چون کرمانشاه.
او خطاب به مسوولان کرمانشاه گفت که فهرست واحدهای راکد اولویتدار را برای اقدام لازم دولت ارائه دهند.
حسین زاده متذکر شد که آییننامه مسئولیتهای اجتماعی صنایع در حال تدوین است و استانهای مرزی و محروم از جمله کرمانشاه در اولویت بهرهمندی قرار دارند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور از روز سه شنبه ۲۳ اردیبهشت وارد استان کرمانشاه شده و از شهرستان های سرپل ذهاب، روانسر، جوانرود و پاوه سرکشی و با مسوولان این شهرستان ها گفت و گو کرد.
حسین زاده همچنین در جمع روستاییان این شهرستانها حاضر شد و از نزدیک مسائل و مشکلات آنها را مورد بررسی قرار داد.
استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۰ روستا و ۳۴ شهر دارد.
رییس جمهور عصر چهارشنبه در قالب سفر استانی به همراه ۱۰ عضو کابینه وارد کرمانشاه شد و تا پنجشنبه شب میهمان مردم استان است.