به گزارش تاج خبر، حمیدرضا شیخ الاسلام پنجشنبه در جمع مدیران و معاونان توسعه منابع ادارات آموزش و پرورش شیراز اظهار کرد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک هفت میلیون مخاطب کودک دارد که با احتساب والدین این کودکان به بیش از ۲۱ میلیون نفر میرسد.
او با بیان اینکه کار کردن برای این جمعیت دشواریهای بسیاری دارد، افزود: سرمایه امروز کشور هفت میلیون کودک است که باید برای آن برنامهریزی کرد و با تربیت صحیح آنها زمینه را برای توسعه فراهم کرد.
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ادامه داد: تفکر نوعی مهارت است که از دوران کودکی و به ویژه پیش دبستانی باید به آن پرداخته شود.
شیخ الاسلام گفت: آنچه اکنون تفکر میپنداریم دغدغه ذهنی است چرا که تفکر باید دارای احساس باشد.
او اظهار کرد: آموزش همراه با حرکت و تغییر و دارای فرآیند است و آموزشی بدون فرآیند نمیتواند موثر واقع شود.
شیخ الاسلام یادآور شد: مدیریت به معنای ایجاد ارزش افزوده از امکانات در اختیار است و مدیران آموزش و پرورش رهبران آموزشی هستند.
او اضافه کرد: سیاستگذاری در عرصه آموزش و پرورش باید دستور کار و مدل مشخصی داشته باشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش ارتباط مستقیمی با شاخصهای توسعه دارد؛ به عنوان نمونه با آموزش میتوان امید به زندگی را افزایش داد؛ چنان که با ارتقای علم پزشکی شاهد درمان بسیاری از بیماریها و افزایش امید به زندگی هستیم.
نظر کارشناس دادگستری تعیین کننده شهریه کودکستانها است
شیخ الاسلام گفت: اجارهبهای ساختمان، میزان تجهیزات، ۱۲ درصد مواد مصرفی، چهار درصد سود و برخی مولفههای دیگر از جمله شاخصهای تعیین شهریه در مراکز پیش دبستانی و کودکستانها هستند.
او افزود: این شاخصها بر اساس نظریه کارشناسان دادگستری تعیین میشود.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: نظارت بر فعالیت کودکستانها بیشتر به صورت سامانهای است و نیاز به حضور فیزیکی ندارد.
تدوین چارت سازمانی ویژه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک
او همچنین از تدوین چارت سازمانی ویژه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک خبر داد و اعلام کرد: اداره تعلیم و تربیت کودک در ادارات کل آموزش و پرورش استانها زیر نظر مدیرکل استقرار مییابد.
علی کرمزاده، رابط تعلیم و تربیت کودک اداره کل آموزش و پرورش فارس نیز از رونمایی برنامه ساماندهی ساختاریافته مراکز تعلیم و تربیت کودک در این استان خبر داد.