به گزارش تاج خبر، استاندار مرکزی در این آیین گفت: نیروگاههای خورشیدی به عنوان یکی از راهکارهای مؤثر برای رفع ناترازی و کمبود انرژی است و با توجه به افزایش تقاضا برای انرژی و چالشهایی که با منابع فسیلی مواجه هستیم، توسعه نیروگاههای خورشیدی میتواند کمک شایانی به تامین انرژی پایدار و کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی کند.
مهدی زندیهوکیلی افزود: سرمایهگذاری در فناوریهای نوین و افزایش ظرفیت نیروگاههای خورشیدی، علاوه بر کاهش هزینهها، به افزایش بهرهوری و تولید پایدار انرژی نیز کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد: استفاده از نیروگاههای خورشیدی و توسعه زیرساختهای مربوطه به عنوان یکی از موثرترین روشها برای تامین نیازهای انرژی و به حداقل رساندن ناترازی در شبکههای برق به شمار میرود.
استاندار مرکزی اظهار کرد: شرکت آونگان با اهتمام مدیریت جدید و پیگیری جدی نماینده ولیفقیه در استان مرکزی، نه تنها تولید صنعتی خود را از سرگرفته، امروز تعداد زیادی کارگر در این مجموعه مشغول فعالیت است.
زندیهوکیلی افزود: این واحد صنعتی احیا شده، چند اقدام جدید متناسب با نیازهای روز جامعه شروع کرده که یکی از آنها، ایجاد سازههای پنلهای خورشیدی است.
وی بیان کرد: شرکت آونگان سازههای زیرساخت پنلهای خورشیدی را از ورق گالوانیزه و نبشی تولید میکند که نسبت به سازههای وارداتی و موجود در بازار کیفیت و استحکام بیشتری دارد.
استاندار مرکزی ادامه داد: در حال بررسی هستیم که اگر قیمت تمام شده نیز به صرفهتر باشد، تولیدکنندگان و سرمایهگذاران تشویق به استفاده از این سازه شوند.
زندیهوکیلی اظهار کرد: امروز اتفاقات خوبی در شرکت آونگان رخ داده که بخش زیادی از آنها به واسطه حمایتهای آیتالله دری نجفآبادی نماینده ولی فقیه در مرکزی صورت گرفته است.
وی گفت: امید است در سایه تداوم حمایتها، این شرکت به اوج تولیدات خود برسد و محصولات متناسب با نیاز بازار را تولید کند.
رشد تولید در آونگان در ۲ سال اخیر
مدیرعامل شرکت آونگان اراک هم گفت: فعالیت جدید این شرکت طی ۲ سال اخیر روند روبه رشد بسیار خوبی داشته است.
نقی کاظمی افزود: تولیدات این شرکت از نظر تنوع رشد قابل توجهی داشته و در زمینه تولید سازههای نیروگاههای برق خورشیدی به عنوان یکی از نیازهای امروز کشور، توفیقات خوبی به دست آورده است.
وی بیان کرد: در راستای ساخت سازههای پنلهای خورشیدی، این شرکت با سابقه ۴۰ ساله در طراحی نیروگاههای فلزی را آغاز کرده که از نظر کیفیت و قیمت قابل رقابت با مشابه خارجی است و کمک میکند در کوتاهترین زمان به اهدافی که دولت در بخش انرژی خورشیدی دارد، نزدیک شود.
مدیرعامل شرکت آونگان اراک افزود: تولید پنجهزار مگاوات برق از طریق نیروگاههای خورشیدی طی سه سال در استان مرکزی هدفگذاری شده و این شرکت برای کمک به تحقق این برنامه همه تلاش خود را به کار گرفته است.
کاظمی اظهار کرد: این شرکت هماکنون توان تولید ماهانه ۱۲۰ مگاوات و سالانه یکهزار و ۵۰۰ مگاوات سازههای فلزی برای پنلهای خورشیدی را دارد که اگر حمایت ویژه صورت گیرد، امکان افزایش تولیدات وجود دارد.
به گزارش تاج خبر، شرکت آونگان بزرگترین سازنده دکلهای انتقال نیرو در خاورمیانه بود که بعد از واگذاری به بخش خصوصی با مشکلات اقتصادی مواجه شد.
واحد صنعتی آونگان با تولید انواع نبشی و دکلهای انتقال انرژی از کارخانههای با سابقه اراک بود که در سال ۱۳۸۳ به بخش خصوصی واگذار شد.
آونگان در زمره نخستین واحدهایی بود که در قالب اصل ۴۴ قانون اساسی واگذار شد اما بعد از واگذاری با تنگناهایی مواجه شد.
بیش از سههزار و ۶۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ صنعتی، تولیدی و معدنی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند.