دکتر علی زارع، روز جمعه در گفتوگوی اختصاصی با تاج خبر اعلام کرد: قطع و وصل مکرر و روزانه برق مراکز درمانی استان، موجب خسارت به دستگاهها و تجهیزات این مراکز شده است؛ این معضل همچنین جان بیماران مراکز درمانی و بخشهای ویژه را به خطر انداخته است.
وی ادامه داد: دستگاه توموتراپی مرکز پرتو درمانی یزد از ظهر دیروز پنجشنبه به علت نوسان برق دچار خرابی شده و پذیرش بیمار در این مرکز انجام نمیشود و احتمالا تعمیر و راهاندازی دوباره آن یک تا دو هفته به طول انجامد.
وی اظهار داشت: در سال گذشته نیز به دلیل قطعی و نوسانات برق، دستگاه سی تی اسکن بیمارستان ابرکوه دچار مشکل و مبلغ چهار میلیارد ریال خسارت به آن وارد شد، همچنین دستگاه مانیتور سانترال بخش سی سی یو ccu و دستگاههای نبولایزر و سرنگ پمپ و همچنین سیستم ی تی IT کل بیمارستان دچار آسیب شده و چند روز پیش هم به دلیل قطعی و نوسانات برق، دستگاه ماموگرافی بیمارستان دچار مشکل شده و حدود ۱۰ میلیارد ریال خسارت به آن وارد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: ادامه این روند و قطع مکرر برق که موجب آسیب دیدن دستگاهها و به خطر افتادن جان بیماران میشود چارهای جز طرح شکایت قانونی برای دانشگاه علوم پزشکی باقی نگذاشته و مسوولیت هر اتفاق ناگواری بر عهده مسوولان شرکت برق خواهد بود.
زارع یادآور شد، دستگاههای موتور برق، فقط در موارد خاص و قطع ناگهانی برق میتواند یاری رسان ما باشد و امکان استفاده مداوم و هر روزه از آنها نیست.
طی هفته های اخیر، برخی از پزشکان استان نیز ضمن تماس با خبرنگار تاج خبر، مراتب ناخرسندی خود را از قطع مکرر برق و معطلی بیماران در مطب خود اعلام کردند.
هفته گذشته نیز خبرنگار تاج خبر از مرکز دیابت یزد گزارش داد که قطع چندین باره برق در این مرکز موجب سرگردانی بیماران و ناخرسندی کادر درمان این مرکز شده است.