به گزارش تاج خبر، عادل سیوسهمرده روز چهارشنبه در مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی سرآمد آموزشی و برتر گروههای آموزشی دانشگاه کردستان، با اشاره به کمبود نیروهای متخصص و ناکارآمدی برخی از پرسنل در این دانشگاه، بخشی از این مشکلات را ناشی از عدم توجه کافی به تربیت نیروهای متخصص در سالهای گذشته دانست.
وی بر لزوم ایجاد نوآوری در سیستم آموزشی به عنوان راهکاری برای ارتقای سطح کیفی دانشگاه تاکید کرد و افزود: این نوآوری، هم باید در روشهای آموزشی از جمله استفاده از هوش مصنوعی و هم محتوای آن نمود داشته باشد.
رئیس دانشگاه کردستان ادامه داد: در بسیاری از موارد، سرفصلهای درسی قدیمی و ناکارآمد هستند، بنابراین بازنگری و تطبیق مطالب با نیازهای روز ضروری است.
سیوسهمرده به هفته معلم نیز اشاره و اضافه کرد: شغل معلمی، میراث انبیاست و استاد، مرتبهای والاتر از معلم محسوب میشود، زیرا علاوه بر آموزش، در عرصه پژوهش نیز فعال است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان هم گفت: باید علم در جایگاه واقعی خود قرار گیرد، چراکه از این طریق میتوان در جهان حرف برای گفتن داشت.
حجتالاسلام حبیب حاتمی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری، افزود: رهبر معظم انقلاب در این بیانیه، هفت توصیه مهم را مطرح میکنند که اولین و مهمترین آنها، ارتقای جایگاه علم و پژوهش است.
معاون آموزشی دانشگاه کردستان هم اظهار کرد: این دانشگاه، برای پیشرفت کمی و کیفی نیازمند جذب نیرو در حوزه کارشناسی و تخصصی کردن نیروها در گروههای آموزشی و بخشهای مختلف است.
امین صادقی با بیان اینکه کمبود نیروی متخصص، امکان الکترونیکی کردن فرآیندها را با مشکل مواجه کرده است، از بکارگیری نیروهای غیر متخصص در حوزه آموزش انتقاد کرد و خواستار جذب نیروهای متخصص برای بهبود فرآیندهای آموزش و کاهش تاخیر در انجام امور شد.
در پایان این مراسم، از اعضای هیات علمی سرآمد آموزشی و گروههای آموزشی برتر دانشگاه کردستان، تقدیر به عمل آمد.
به گزارش تاج خبر، دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان “دانشگاه کردستان” به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی – مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن دارد.