• امروز : پنجشنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 8 May - 2025
0

تامین ۱۲۰۰ میلیارد ریال با اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات در سمنان + فیلم

  • کد خبر : 73101
  • 17 اردیبهشت 1404 - 13:09
تامین ۱۲۰۰ میلیارد ریال با اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات در سمنان + فیلم

شاهرود – تاج خبر – رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان گفت: یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای هشت طرح عمرانی ملی از محل طرح نشان‌دار کردن مالیات در این استان تامین شد.

به گزارش تاج خبر، درآمدهای مالیاتی سهم قابل توجهی از درآمدهای دولت‌ها دارد و در برنامه‌ریزی‌های توسعه و در مسیر پیشرفت اقتصادی، سوال در مورد پرداخت مالیات و اصل پاسخگویی دولت و ساختارهای اجرایی در مورد محل هزینه‌کرد مالیات همیشه مطرح است.

یکی از حقوق شهروندان در قبال پرداخت مالیات این است که بدانند این مالیات در کجا هزینه می‌شود. بر همین اساس، در صورت شکل‌گیری یک ساختار شفاف و عادلانه، از یک سو فرایند تامین اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح‌ها و عمل به وظایف و کارکردهای دولت از سوی دیگر تسهیل می‌شود و زمینه‌ساز تقویت اعتماد عمومی و متقابل بین دولت و مردم است.

«طرح نشان‌دار کردن مالیات» که از سال ۱۴۰۳ در کشور اجرا می‌شود گامی مهم در این زمینه به شمار می‌رود. این طرح این امکان را برای مودیان مالیاتی فراهم می‌کند تا محل هزینه‌کرد مالیات را خودشان تعیین و مشخص کنند. مصوبه این طرح اردیبهشت همان سال از سوی هیات وزیران به تصویب رسید و از تیر اجرایی شد.

سازمان برنامه و بودجه در قالب «طرح نشان‌دار کردن مالیات» مکلف شد طرح‌هایی را که تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد، به سازمان امور مالیاتی معرفی کند و سازمان امور مالیاتی هم عنوان طرح‌های مورد نظر را در درگاه ملی خدمات مالیاتی بارگذاری می‌کند.

تامین ۱۲۰۰ میلیارد ریال با اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات در سمنان + فیلم
«طرح نشان‌دار کردن مالیات»

نادر مالکی روز چهارشنبه درباره این موضوع گفت: ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل طرح نشان‌دار کردن مالیاتی برای اجرای طرح‌های عمرانی استانی اختصاص یافت.

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح‌های بزرگ استانی در سال ۱۴۰۳ رشد بالای ۷۰ درصد داشت، ابراز کرد: برای اجرای طرح‌های اولویت‌دار هر شهرستان سال گذشته برنامه‌ریزی لازم انجام شد و بسیاری از این طرح‌ها به بهره‌برداری رسید و پیشرفت فیزیکی برخی افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های سال ۱۴۰۳ در راستای تحقق شعار سال«جهش تولید با مشارکت مردم» انجام شد، گفت: نخستین نشست در ۲۰ فروردین با حضور مسوولان چهار دستگاه اجرایی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، صنعت، معدن و تجارت، پارک علم و فناوری و جهاد کشاورزی استان سمنان برگزار شد تا برنامه‌های عملیاتی را تهیه و تدوین کنند و برای نشست بعدی در شورای برنامه‌ریزی ارایه دهند.

جلوگیری از اضافه شدن واحدهای تولیدی راکد

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سمنان تصریح کرد: در کنار اجرای برنامه‌های تحقق شعار سال، کارهای مختلفی با هدف جلوگیری از اضافه شدن واحدهای تولیدی راکد جدید و همچنین امکان‌ بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید در دستور کار قرار داشت.

وی توزیع اعتبارات و اولویت‌بندی اجرای طرح در هر شهرستان‌ را از دیگر برنامه‌های این سازمان برشمرد و گفت: با همکاری و هماهنگی صورت گرفته در استان بهره‌برداری بسیاری از طرح‌هایی که برای مردم ضرورت داشت در بخش‌ تامین آب و در حوزه‌های فرهنگ و بهداشت و درمان میسر شد.

به گفته وی، در بخش آماری طرح سرشماری مربوط به کشاورزی به خوبی در استان اجرا شد.

تهیه و تدوین اسناد پیشرفت و توسعه استان

مالکی به اجرای برنامه‌هایی در قالب تدوین اسناد پیشرفت و توسعه استان اشاره کرد و گفت: با همکاری دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی، فرمانداران، نمایندگان مجلس و اتاق بازرگانی برنامه‌های مناسبی در این زمینه تدوین شد.

وی به تفاهم بین بخش‌ها برای تدوین اسناد پیشرفت و توسعه اشاره کرد و افزود: در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ها و شوراها این تفاهم‌ها به تصویب رسید و در نهایت، به دستگاه‌ها و فرمانداران ابلاغ شد تا در سال ۱۴۰۴ بهتر از سال گذشته در مسیر اجرا قرار گیرد.

اولویت‌بندی طرح‌های پیشران هر شهرستان

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان ادامه داد: در سند تهیه شده، بخش‌های مربوط به پیشران‌های هر شهرستان از جمله طرح‌های عمرانی بر اساس پیشرفت فیزیکی و نیازهای اجتماعی اولویت‌بندی شد.

وی به تغییر مثبت در اجرای طرح‌های مربوط به بخش کشاورزی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و صنعت اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح‌ها پایین آوردن نرخ بیکاری مانند سال‌های گذشته در شهرستان‌ها مدنظر قرار گرفت تا در بخش سرمایه‌گذاری و واحدهایی که فعالیت دارند، بهره‌وری افزایش یابد.

مالکی به برگزاری ۴۱۹ دوره آموزشی اشاره کرد و افزود: در بخش‌های فنی ۹۲ طرح مهم استان بازدید و بررسی شد و ایرادها به دستگاه‌ها منعکس شد تا طرح‌ها به خوبی اجرایی شود.

رفع مشکلات بخش عمرانی

وی با اشاره به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» ابراز کرد: در شورای برنامه‌ریزی، رفع مشکلات بخش عمرانی با توجه به اعتبارات ملی و استانی در دستور کار قرار گرفت تا اجرای طرح‌ها به پیشرفت بیشتری برسد و پس از بهره‌برداری رضایت مردم افزایش پیدا کند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان تصریح کرد: طرح‌های اقتصادی در حوزه صنعت، کشاورزی، میراث فرهنگی و فناوری اطلاعات هر شهرستان احصا شد.

تامین ۱۲۰۰ میلیارد ریال با اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات در سمنان + فیلم
رونق اقتصادی

وی تاکید کرد: با هم‌افزایی و همکاری تمامی بخش‌ها، امیدواریم این طرح‌ها به بهره‌برداری برسند و شاخص‌های کلان اقتصادی در استان بهبود یابد تا ارتقای نقش موثر سمنان در اقتصاد کشور محقق شود.

مالکی به برگزاری نشست‌هایی با استادان دانشگاه برای تحقق شعار سال اشاره کرد و گفت: با هم‌افزایی شکل گرفته، بخش تولید نسبت به سال قبل تقویت خواهد شد.

تسهیل و رفع موانع تولید

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سمنان ادامه داد: با توجه به سرمایه‌گذاری‌های سال گذشته در استان باید شرایط را تسهیل و موانع برای تولیدکنندگان رفع شود تا تولید در استان افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه مساله تفویض اختیارات طی سال گذشته با همکاری استانداری سمنان شناسایی شد، اظهار کرد: جمع‌بندی شناسایی این اختیارات به استانداری ارایه شد.

مالکی به سرمایه‌گذاری مناسب در بخش‌های اقتصادی طی سال‌های گذشته در استان سمنان اشاره کرد و افزود: باید حرکت به سمت فناوری بهتر انجام شود تا بخش صادرات و تولید در استان نسبت به گذشته وضعیت بهتری پیدا کند.

پرداخت پاداش و پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲

وی با اشاره به پرداخت مطالبات پاداش و پایان خدمت بازنشستگان دستگاه‌های استانی تا پایان ۱۴۰۲، ابراز کرد: مانده مرخصی بازنشستگان نیز پرداخت شد اما مانده مرخصی ۱۴۰۳ دستگاه‌ها هنوز تسویه نشده است.

مالکی ابراز امیدواری کرد که با هم‌افزایی بخش‌های خصوصی و دولتی در کنار هم طی سال ۱۴۰۴، استان در زمینه تورم، رشد اقتصادی و نرخ بیکاری شاخص‌های قابل قبول‌تری نسبت به سال گذشته در سطح ملی داشته باشد.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مهم سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سمنان شناسایی بخش‌های پیشران در سال گذشته بود، اضافه کرد: با راهبری‌های سازمان برنامه و بودجه کشور درصدد نتایج بهتری در این زمینه هستیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سمنان بیان کرد: ادامه احیای واحدهای راکد، تامین منابع آب پایدار، تامین زیرساخت‌های صنعتی و معدنی، توسعه و تکمیل زیرساخت‌های بخش اقتصاد، تکمیل زنجیره ارزش در محصولات کشاورزی و تکمیل زیرساخت‌های کشاورزی در دستور کار قرار دارد.

بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد.

لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=73101

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.