• امروز : چهارشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 7 May - 2025
0

ویتامین دی را همراه با مواد غذایی مصرف کنید

  • کد خبر : 73083
  • 17 اردیبهشت 1404 - 6:26

عضو هیات علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه درد و شکستگی های استخوانی، ضعف عضلانی و خستگی می تواند علائمی از کمبود ویتامین دی باشد، گفت: بهترین زمان مصرف ویتامین دی در طول روز و همراه با مواد غذایی است.

وی در خصوص نحوه اندازه‌گیری این ویتامین و تعیین مقدار مناسب آن در بدن هم گفت: کمبود ویتامین دی با اندازه گیری سطح این ویتامین در خون مشخص می شود و سطح نرمال آن در مطالعات مختلف متفاوت گزارش شده اما، اکثر مطالعات سطوح بین ۲۰ تا ۴۰ را طبیعی در نظر می گیرند.

روان‌شاد پیرامون علل کمبود ویتامین دی نیز اظهار کرد: علل مختلفی برای کمبود ویتامین D عنوان شده که از جمله‌ی آن می توان به کمبود مصرف این ویتامین در رژیم غذایی، کمبود جذب این ویتامین در بدن و کاهش در معرض آفتاب قرار گرفتن اشاره کرد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، این متخصص بیماری های داخلی افراد مستعد کمبود ویتامین دی را شامل افراد مسن و کودکان، افراد دچار سوء تغذیه، زندگی در مناطق با آفتاب کم و پوشش زیاد، افراد چاق، مصرف داروهایی که سبب کاهش جذب این ویتامین می شود و پوست تیره برشمرد و خاطر نشان کرد: منابع غذایی ویتامین دی می تواند شامل شیر، ماست، ماهی، تخم مرغ و میوه های خشک باشد. همچنین بیشتر افراد با مصرف روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ واحد ویتامین دی در روز از کمبود این ویتامین مصون خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: تامین ویتامین دی با قرار گرفتن بیش از حد در معرض آفتاب توصیه نمی شود، زیرا این شیوه می تواند سبب عوارض جدی مانند افزایش ریسک ابتلا به سرطان پوست شود. همچنین با توجه به اهمیت این ویتامین در سلامت افراد، سطح این ویتامین در فواصل زمانی مشخص مخصوصا در افراد مستعد کمبود این ویتامین، توسط پزشک اندازه گیری شود.

لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=73083

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.