به گزارش خبرنگار تاج خبر، مهدی زندیهوکیلی روز سهشنبه در بازدید از شرکت هپکو اراک به مناسبت همت اقتصادی افزود: کارخانجات رقیب شرکت هپکو، کمترین امکانات را نسبت به هپکو دارند و این مجموعه توانسته موقعیت تولید خود را در داخل و خارج کشور حفظ کند.
وی بیان کرد: در این شرکت تولیدات به نحو مطلوب، داخلیسازی شده پس باید به نیروی انسانی، استفاده از تجهیزات مدرن و توجه محیط زیست و سایر مولفهها هم توجه داشت.
استاندار مرکزی اضافه کرد: اگر در فرآیند تولید به نوسازی در خط تولید، محیط زیست و دانش روز توجه نشود نتیجه کار مطلوب نخواهد بود.
زندیهوکیلی افزود: در دنیای کنونی اگر مرز رقابت برداشته شود باید بتوان نیاز بازار را تامین کرد در غیر اینصورت موفقیت حاصل نمیشود.
وی به فشارهای اقتصادی در طول چند دهه به کشور اشاره کرد و گفت: تحریمهای دشمنان موجب شد تا کشور در ابعاد مختلف مستقل شود.
استاندار مرکزی اضافه کرد: اگر بخواهیم در بازار وسیع منطقه به عنوان کشور برتر، باقی بمانیم، باید نگاه به تکنولوژی روز داشته باشیم.
زندیه وکیلی به مسولیت اجتماعی واحدهای تولیدی و صنعتی اشاره کرد و گفت: مسولیت اجتماعی، فقط به معنای مباحث مالی نیست بلکه میتواند در سایر بخشها هم نقشآفرینی کند.
وی در ادامه به روند خصوصی سازی اشاره کرد و افزود: ذات خصوصیسازی نامطلوب نیست به شرط آنکه واگذاریها اصولی و علمی و براساس اهلیت متقاضیان صورت گیرد.
استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات شهید رییسی در دوران قوه قضاییه و ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت : شهید رییسی، در مقطعی که در قوه قضاییه فعالیت داشت از شرکت هپکو بازدید کرد و برای رفع مشکلات این واحد تولیدی، به طور جد وارد عمل شد.
زندیه وکیلی افزود: شهید خدمت به این مجموعه کمک شایانی کرد بنابراین کارگران این مجموعه در سالگرد این شهید بزرگوار پررنگ حاضر شوند و اولین سالگرد را به خوبی برگزار کنند همانطور که در آیین شهادت وی مشارکت گسترده داشتند.
تولید شرکت هپکو برای سال جدید به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه میرسد
مدیرعامل شرکت هپکو هم گفت: هماکنون ۷۰۰ دستگاه انواع ماشینآلات راهسازی و معادن در این واحد تولیدی در حال ساخت است و تا پایان سال تولید یکهزار و ۵۰۰ دستگاه هدفگذاری شده است.
حسین قربانی افزود: بعد از مشکلاتی که هپکو پس از خصوصیسازی داشت، خروجی آن منجر به این شد که شرکت از تولید محور به سمت فروش حرکت کند.
مدیرعامل شرکت هپکو اضافه کرد: این شرکت ۱۹۰
هزار میلیارد ریال قرار تولید دارد که در جای خود رقم چشمگیری است اما تلاشها برای انعقاد قراردادهای جدید همچنان ادامه دارد.
قربانی افزود: این شرکت با برنامهریزی و مدیریت مناسب موفق شد ظرف ۲ سال بدون مشکل حقوق کارگران را پرداخت کند و بدهی معوقه بانکی نداشته باشد.
مدیرعامل شرکت هپکو درباره صادرات محصولات هپکو به خارج کشور تصریح کرد: قراردادهایی با چند شرکت روسی در هپکو منعقد شده و به شرط آنکه بتوانیم استانداردهای روسیه را دریافت کنیم میتوانیم به این کشور هم صادرات داشته باشیم.
قربانی خاطرنشان کرد: فروش ۳۵۰ میلیون دلار تا سال آینده در هپکو هدفگذاری شده و تمام تلاش خود را برای تحقق این برنامه بکار گرفتهایم.
وی بیان کرد: قراردادهای خوبی با کشور کامرون در هپکو امضا شده که بخشی از قرارداد انجام شده و بخش دیگری در حال انجام است و ارز قابل توجهی در این فرآیند وارد کشور شده است.
مدیرعامل شرکت هپکو اراک افزود: محصولات شرکت هپکو هم کیفی است و هم قیمت رقابتی دارند، بنابراین باید در حوزه صادرات با این شرکت همکاری شود.
قربانی به نوسانات بازار ارز اشاره کرد و گفت: این روند به تولید آسیب وارد میکند و بهتر است، تولیدکنندگان از نوسانات بازار ارز مطلع باشند تا برنامهریزی دقیقی برای مدیریت منابع خود تدوین کنند.
استاندار مرکزی امروز به مناسبت هفته کار و کارگر از بخشهای تولیدی شرکت هپکو اراک دیدن کرد و برای قدردانی از کارگران به آن شاخه گل اهدا کرد.
شرکت هپکو در سال ۱۳۵۱ به عنوان اولین تولیدکننده ماشین آلات سنگین با هدف خودکفایی صنعتی در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.
هپکو ۲۵ نوع ماشینآلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید میکند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان و سوئد تولید میشود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.