• امروز : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
0

معاون استاندار گلستان: گردشگری و صنایع دستی بهترین ظرفیت برای توسعه رامیان است

  • کد خبر : 71650
  • 09 اردیبهشت 1404 - 6:15
معاون استاندار گلستان: گردشگری و صنایع دستی بهترین ظرفیت برای توسعه رامیان است

گنبدکاووس- تاج خبر- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با بسیار مهم دانستن پتانسل‌های ظرفیت گردشگری و صنایع دستی رامیان، این ظرفیت‌ها را بهترین فرصت برای توسعه این شهرستان دانست و برلزوم سرمایه‌گذاری در این بخش‌ها تاکید کرد.

به گزارش تاج خبر از پایگاه اطلاع رسانی معاونت سیاسی استانداری گلستان، محمد حمیدی دوشنبه در مراسم معارفه سرپرست جدید فرمانداری رامیان افزود: اولویت نخست توسعه استان هم از سوی استاندار، توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری است که باید در دستور کار فرمانداران از جمله فرماندار جدید این شهرستان قرار گیرد.

وی بابیان اینکه رامیان پتانسل‌های بسیاری برای توسعه از جمله در صنعت گردشگری و صنایع دستی دارد که باید به آن پرداخته شود، اضافه کرد: مهمترین ظرفیت این شهرستان برای توسعه و سرمایه‌گذاری که حتی می‌توانید جایگزین کشاورزی شود، گردشگری است که باید در اولویت نخست مدیران قرار داشته باشد.

معاون استاندار گلستان: گردشگری و صنایع دستی بهترین ظرفیت برای توسعه رامیان است

حمیدی اضافه کرد: برای تحقق توسعه رامیان توجه به تکمیل پروژه‌های گردشگری موجود با استفاده از توان فکری نخبگان و ارائه طرح‌های جدید برای جذب سرمایه‌گذار در این شهرستان ضروری است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان همچنین تنوع قومیتی در رامیان یک فرصت خوب دانست و گفت: باید با تقویت اتحاد و انسجام درونی از این ظرفیت برای پیشرفت و ارتقاء شهرستان بهره برد.

وی تاکید کرد: باید از ظرفیت نخبگانی رامیان از جمله علما و ائمه جمعه شیعه و اهل سنت، جوانان و بانوان در قالب کارگروه‌های مختلف استفاده شود.

معاون استاندار گلستان: گردشگری و صنایع دستی بهترین ظرفیت برای توسعه رامیان است

حمیدی با قدردانی از تلاش‌های «علی جوان حاذق خواه» فرماندار سابق رامیان، حسین بای را به عنوان سرپرست فرمانداری این شهرستان معرفی کرد.

شهرستان رامیان با حدود ۹۰ هزار نفر جمعیت که از اقوام و مذاهب مختلف تشکیل شدند، در چهار نقطه شهری شامل «رامیان، دلند، خان ببین و تاتار علیا» و ۶۳ پارچه آبادی در گستره ۷۸۰ کیلومتر مربع و در دامنه رشته کوه البرز شرقی سکونت دارند.

لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=71650

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.