• امروز : شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 26 April - 2025
0

پرداخت تسهیلات شغلی به ۵۰ هزار سرباز در سال جاری/۶۵ مجتمع آموزشی راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر : 71055
  • 06 اردیبهشت 1404 - 10:20
پرداخت تسهیلات شغلی به ۵۰ هزار سرباز در سال جاری/۶۵ مجتمع آموزشی راه‌اندازی می‌شود

تهران- تاج خبر- فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: امسال آموزش مهارت تخصصی برای ۲۱۰ هزار نفر، آموزش عمومی برای ۳۰۰ هزار نفر، تربیت و بازآموزی ۲ هزار و ۶۳۵ مربی، ایجاد ۶۵ مجتمع آموزشی با ۷۵۰ کارگاه، ارتقای کیفیت پنج هزار محیط کار واقعی، استقرار کامل سامانه و پرداخت تسهیلات شغلی به ۵۰ هزار نفر در دستورکار قرار دارد.

به گزارش خبرنگار انتظامی تاج خبر، سردار سرتیپ پاسدار محمدجواد زاده کمند روز شنبه در نشست خبری درباره برنامه ویژه آموزش‌ ۵۰ هزار سرباز، افزود: در هفت سال گذشته،  در راستای توسعه همکاری‌ها، بیش از ۲۸ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های اجرایی کشور به امضا رسیده و در حوزه آموزش تخصصی نیز بیش از یک میلیون و ۱۳۱ هزار نفر از کارکنان وظیفه در بیش از ۵۲۰ رشته مختلف مهارت دیده‌اند. از این میزان، ۵۴ درصد آموزش‌ها در حوزه فنی‌وحرفه‌ای، ۳۰ درصد در کشاورزی و ۱۶ درصد در فناوری اطلاعات بوده است. همچنین آموزش‌های فرهنگی، هنری، صنایع دستی، ورزشی و گردشگری نیز در این سبد مهارتی لحاظ شده است.

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی نیروهای یادآور شد: قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه از سال ۱۳۹۶ تشکیل شد و در این سال‌ها، علاوه بر تولید اسناد راهبردی اعم از اصول، سیاست‌ها، راهبردها و اهداف کلان، موفق به تدوین و ابلاغ بیش از ۵۱ سند مهم و راهگشا در این حوزه شده‌ است. از جمله این اسناد می‌توان به سند ملی مهارت‌آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه، آیین‌نامه‌های اجرایی، دستورالعمل‌های گروه کاری استانی، ضوابط مرتبط با مشوق‌های مهارت‌آموزی، استانداردهای مهارت عمومی و تخصصی و مقررات تسهیل‌گری و حمایت شغلی اشاره کرد.

وی درباره اقدامات قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه در حوزه ساختار و هدایت مهارت‌آموزی، گفت: تاکنون هفت جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری با ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و حضور فرماندهان عالی، وزرا و معاونان رئیس‌جمهور برگزار شده همچنین بیش از ۴۶ جلسه کمیسیون دائمی، بیش از ۱۰۰ جلسه شورای راهبری در سطح نیروها و سالانه بیش از ۱۵۰ جلسه گروه کاری مشترک استانی برگزار شده است.

سردار زاده‌کمند اضافه کرد: بسته مهارت‌های عمومی نیز برای همه کارکنان وظیفه در نظر گرفته شده که شامل آموزش‌هایی در زمینه سبک زندگی، کارآفرینی و اشتغال، امداد و نجات، سواد رسانه‌ای، مهارت‌های مالی، حقوقی و استفاده صحیح از فضای مجازی است و در همین راستا، بیش از ۳۹۰۰ نفر مربی پایور برای آموزش مهارت به کارکنان وظیفه تربیت شده‌اند همچنین تاکنون بالغ بر ۱۴ هزار کارگاه محیط کار واقعی نیز فعال شده و بیش از ۱۰۰ هزار نفر به روش استاد-شاگردی آموزش دیده‌اند.

مهارت‌آموزی ۵۰ هزار سرباز در سال جاری

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: برای پوشش مناطق محروم و یگان‌های عملیاتی، تاکنون ۱۴۹ مجتمع آموزشی با هزار و ۱۹۲ کارگاه احداث شده همچنین بیش از ۱۲۰ مرکز آزمون آنلاین نیز برای سنجش مهارت‌ها راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: در حوزه سامانه‌ها نیز سامانه یکپارچه مهارت‌آموزی برای نیروهای مسلح و دستگاه‌های اجرایی و نیز سامانه «سماسو» برای ارائه خدمات پس از خدمت به کارکنان وظیفه ماهر طراحی و اجرایی شده است.

سردار زاده‌کمند توضیح داد: سامانه «سماسو» از ابتدای امسال با سه خدمت تسهیلات، مشاوره شغلی و کاریابی آغاز به کار کرده است. سامانه مشوق‌ها نیز طراحی و برای اجرا از سال جاری آماده شده است.

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: در حوزه تسهیلات، بیش از ۳۷ هزار نفر از کارکنان وظیفه ماهر منقضی خدمت در سه سال اخیر توانسته‌اند در مجموع ۵۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه دریافت کنند که بیش از ۸۸ درصد آن‌ها وارد مشاغل پایدار شده‌اند.

وی افزود: در حوزه نظارت و ارزیابی نیز در سال‌های گذشته بیش از ۱۹۴ مورد نظارت میدانی استانی و بیش از ۲ هزار و ۷۵۲ مورد نظارت از یگان‌ها انجام شده و از هزار و ۵۸۸ نفر از فرماندهان، مربیان و مهارت‌ورزان تقدیر به عمل آمده است.

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره عملکرد سال ۱۴۰۳ این قرارگاه گفت: در سال گذشته، ۲۳۰هزار و ۴۹۸ نفر تحت پوشش آموزش‌های مهارت تخصصی و ۲۴۲ هزار و ۸۳۴  نفر تحت آموزش‌های بسته مهارت عمومی قرار گرفتند همچنین محتوای ۳۴ رشته آموزشی پرتقاضا به‌روز شد و بیش از هزار نفر مربی پایور آموزش دیدند.

سردار زاده کمند اضافه کرد: ۵۰ مجتمع با ۵۰۰ کارگاه مهارتی ایجاد شد، ۱۰۰ مرکز آزمون آنلاین راه‌اندازی شد و پنج هزار کارگاه محیط کار واقعی استانداردسازی شد همچنین بیش از هزار و ۶۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به حدود ۱۱ هزار نفر پرداخت شد.

وی درباره مسابقات مهارتی گفت: دومین دوره مسابقات مهارتی کارکنان وظیفه با مشارکت ۲۰ هزار و ۵۰۰ نفر در ۲۰ رشته برگزار شد و بنا داریم برای سال ۱۴۰۴ سومین دوره این مسابقات را برگزار کنیم.

تشریح برنامه‌های قرارگاه مهارت‌آموزی در سال ۱۴۰۴

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره برنامه‌های سال ۱۴۰۴ گفت: شعار ما در سال آینده، «ارتقای کیفیت، تثبیت و پایدارسازی اجرای مأموریت مهارت‌آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه»  است و برای تحقق این هدف، هفت اولویت اصلی شامل ارتقای کیفیت دوره‌ها، اجرای کامل فرآیندها در سامانه، افزایش هماهنگی بین‌دستگاهی، توسعه مجتمع‌های آموزشی، تثبیت ساختارهای هدایت‌گر، گفتمان‌سازی در سطح ملی و تقویت نظارت‌ها در دستورکار قرار دارد.

سردار زاده کمند به برنامه ویژه سال آینده اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه با وزارت ورزش و جوانان و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور امضا شده که بر اساس آن، مهارت‌آموزی و اشتغال‌آفرینی برای ۵۰ هزار نفر از کارکنان وظیفه هدف‌گذاری شده و به‌صورت آزمایشی در استان‌های منتخب اجرا خواهد شد.

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ابراز امیدواری کرد با هم‌افزایی نیروهای مسلح و دستگاه‌های اجرایی در مسیر توانمندسازی و اشتغال جوانان گام‌های مؤثری برداشته شود.

لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=71055

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.