وی سهمیه کود شیمیایی پتاسه استان را چهار هزار و ۴۲۴ تن برشمرد و ادامه داد: با توجه به نیاز استان پنج هزار و ۳۰۰ تن از این کود جذب و عملکرد استان در این خصوص ۱۳۶ درصد بوده است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی لرستان اظهار داشت: فصل استفاده از کود پتاسه و فسفاته در استان به طور معمول پایان یافته و از این پس برای کشت بهاره استفاده می شود که با توجه به اینکه حجم بالایی از کشاورزی استان دیم است، کشت بهاره در لرستان کمتر می باشد.
احمدوند همچنین سهمیه کود اوره (ازته) استان را ۷۷ هزار تن عنوان و تصریح کرد: مهلت زمان استفاده از این کود نیز تا پایان شهریور بوده و تاکنون ۸۳ درصد مجموع سهمیه استان نیز توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه روز گذشته ۱۷ کامیون ۲۵ تنی کود در نورآباد دلفان تحویل شده است، یادآور شد: علت وقفه موقت در جذب کود شیمیایی مناطق مختلف کشور، ناترازی انرژی، قطع برق و عدم فعالیت واحدهای پتروشیمی طی حدود ۳.۵ ماه بود.
به گفته مدیر شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی لرستان در حال حاضر روزانه ۸۰۰ تن کود شیمیایی ازته وارد استان و برای توزیع ساماندهی می شود و پیش بینی می شود تا هفته آینده، تمام سهمیه استان جذب شود که تمامی آنها با یارانه ۶۰ تا ۷۰ درصدی دولت به کشاورزان تخصیص می یابد.
احمدوند اضافه کرد: علاوه بر سهمیه دولتی، کود به صورت آزاد در مناطق مختلف خریداری و مصرف می شود و تاکنون هیچگونه گزارشی از تخلف در روند جذب و توزیع کودشیمیایی در لرستان دریافت نشده است.
لرستان ۸۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد.