به گزارش تاج خبر از اراک، سیدمهدی حسینی دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه، از جلسه شورای اداری به عنوان راهبردیترین و جامع ترین جلسه شهرستان یاد کرد و افزود: جلسه شورای اداری فضایی برای تبادل نظر و ارائه راهکارهای عملیاتی به منظور برطرف کردن مشکلات مردم است که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.
وی در ادامه، شعار سرمایهگذاری برای تولید را گامی برای بهبود معیشت مردم دانست و گفت: فعالان اقتصادی همراه با دولت، نقش موثری در تحقق نامگذاری امسال دارند. رصد قیمتها، تشدید نظارتها، برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا، آمادگی برای ورود اقلام ضروری و مورد نیاز شهروندان موضوع مهمی است که در حوزه اقتصادی و تامین معیشت مردم با قیمت عادلانه، دنبال خواهیم کرد. افرادی که دست به احتکار کالا بزنند علاوه بر برخورد قانونی توسط مراجع نظارتی و قضایی، از هرگونه حمایت دولتی نیز محروم خواهند شد.
فرماندار ساوه اظهار کرد: تسهیل در روند صدور مجوزها، برداشتن بروکراسیهای اداری، رفع نگرانی در تصمیمگیری مدیران در حوزه سرمایهگذاری با تفویض اختیارات و حمایت قاطع، موجب تحقق سرمایهگذاریهای متنوع و متعدد در شهرستان ویژه ساوه که برخوردار از مزیت صنعتی و کشاورزی است، خواهد شد.
وی در ادامه با تاکید بر تکریم ارباب رجوع و مدارا کردن با مردم گفت: ناترازی انرژی، تنش آبی و مدیریت بازار سه موضوع مهمی است که امسال پیش روی دستگاههای اجرایی است. کمبود منابع آبی و مواجه شدن با پدیده خشکسالی شرایط دشواری را بوجود آورده است که امیدواریم با اجرایی شدن کامل خط انتقال سهم آب ساوه از سد کوچری به عنوان یک طرح درازمدت و ایجاد چاههای آب جدید به عنوان طرح کوتاهمدت، بتوان کمبود آب را برطرف کرد.
حسینی با تاکید بر ضرورت اقناع کشاورزان در خصوص کمبود آب برای مصارف کشاورزی گفت: نباید با پرهیز از اقناعسازی، اجازه داد برخی اعتراضات بیپایه در شرایط تنش آبی و ناترازی انرژی شکل بگیرد و رسانههای بیگانه و معاندان نظام از آن بهرهبرداری سیاسی کنند.
وی با تاکید بر لزوم توجه به نظم اداری و تشکیل جلسات هدفمند و دارای خروجی به نفع مردم، گفت: امسال باید سال پایان محرومیتها در نقاط شهری و روستایی باشد و باید خدمات عمومی به صورت گسترده و فراگیر به مردم ارائه شود. در حال حاضر سرعت تقاضا برای احداث مسکن در ساوه جلوتر از زیرساختهای ضروری است که بر این اساس باید جهت تامین زیرساختها برای ساخت مسکن مورد نیاز شهر مهاجرپذیر ساوه اقدام عاجل صورت گیرد.
فرماندار ساوه تصریح کرد: کاهش سرانه فضای سبز و ورزشی و عدم همخوانی بین فضای آموزشی با جمعیت دانشآموزی موجب عقبماندگی شهرستان شده است که لازم است در سال سرمایهگذاری برای تولید در حوزههای مختلف سرمایهگذاری کرد تا رشد متوازن رقم بخورد و عقبماندگیها جبران شود.
وی بر لزوم کادرسازی و سرمایهگذاری در حوزه نیروی انسانی نیز تاکید کرد و گفت: شفافسازی در حوزه مالی، پیگیری برای تکمیل پروژههای نیمهتمام، تقویت فضای نشاط و شادابی در جامعه و نظارت دقیق بر اجرای پروژهها، موضوع مهمی است که باید دنبال شود.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ساوه نیز گفت: از ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین امسال ۳۰۴۹ نفر در هتلها، مجتمعهای گردشگری و خانههای بومگردی شهرستان اسکان داشتهاند و ۳۶۲ نفر از برای اقامت مهمانسراهای ادارات، ۱۶۱۲ نفر از مدارس و ۵۸۴۶ نفر از بوستانها و کمپهای گردشگری شهرداری استفاده کردهاند.
رضا ایاز با بیان اینکه شمار بازدیدکنندگان از جاذبههای تاریخی، فرهنگی و مذهبی، از جمله امامزادگان، به ۱۵۷ هزار و ۸۴۹ نفر رسید، اظهار کرد: از دو اثر تاریخی شاخص شامل مسجد جامع و موزه چهار سوق نیز ۱۵۰۰ مورد بازدید انجام شده است. همچنین جاذبههای طبیعی شهرستان نیز با استقبال ویژهای مواجه شده و ۱۰۰ هزار و ۷۴ نفر از این مناطق بازدید کردند.