وی ادامه داد: از این تعداد پرونده ۱۱ هزار و ۶۶۳ مورد در بخش کالا و خدمات، هزار و ۳۶۳ فقره در بخش ارز و کالا و ۵۸۲ پرونده در بخش بهداشت و درمان تشکیل شده است.
یونسی با بیان اینکه اطاله رسیدگی در پرونده ها نداریم و همه در اسرع وقت انجام می شود خاطرنشان کرد: میانگین زمان رسیدگی از زمان تشکیل پرونده ۱۴ روز است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: نظارت و بازرسی از نانوایی ها به صورت مستمر انجام می شود و سال گذشته به پرونده تخلف هزار و ۲۱۷ نانوایی رسیدگی شد که بیشترین نظارت ها در این بخش بوده است.
یونسی به طرح های نظارتی این اداره کل اشاره کرد و ادامه داد: در طرح نظارتی نوروز و ماه مبارک رمضان هزار و ۴۵۶ فقره پرونده تشکیل و همگی مختومه و رسیدگی شده است.
وی خاطرنشان کرد: طرح های دیگر تعزیرات حکومتی همدان شامل طرح محرم و اربعین، مهار تورم، طرح ویژه سال تحصیلی و مدارس و جهش تولید با مشارکت مردم است که در این طرح ها ۸۵۳ گروه روانه بازار شدند و ۶ هزار و ۳۷۲ بازرسی در این خصوص انجام شده و سه هزار و ۹۲۴ پرونده تشکیل شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان ادامه داد: بیشترین پرونده های تشکیل شده در سال گذشته مربوط به خوارو بار، پوشاک و نانوایی بوده و بیشترین تخلف وارده عدم درج قیمت، گرانفروشی،کم فروشی و تقلب ثبت شده است.
یونسی افزود: همچنین سال گذشته ۱۲ مورد پلمب انجام شده که بیشترین آن در اسفند سال گذشته بود و نصب پرده برای ۸۱ واحد و جبران خسارات شاکی ۳۲۷ مورد انجام شده است.
وی با بیان اینکه برای تحقق شعار سال گذشته، ۲۷ نشست برگزار شده است گفت: در این نشست ها استمهال و تقسیط جزای نقدی طبق قوانین جاری کشور برای متخلفان صورت گرفته است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: در ایام نوروز و در طرح نظارتی ( پنج اسفند تا ۱۴ فروردین) قرارگاه نظارتی تشکیل و در این مدت ۲ هزار و ۳۵۴ واحد بازرسی شد که ۸۱۲ واحد دارای تخلف بودند و برای ۶۷۲ واحد پرونده تشکیل شده است.
یونسی ادامه داد: این بازرسی ها با همکاری صمت، جهاد دامپزشکی و مرکز بهداشت انجام شد و روزانه در کل استان سه گروه اعزام شدند.
وی اظهار کرد: در راستای اجرای پویش هر شهروند یک ناظر، کانکس در پنج نقطه همدان ایجاد و به منظور آگاهی بخشی با اصناف در خصوص قاچاق کالا و موضوع گران فروشی و کم فروشی برای مردم توضیح داده شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: انجام ۳۷ مصاحبه، جلسه تبیینی با اصناف و اتحادیه های مختلف در جهت سیاست های تنظیم بازار، آموزش دستگاههای ضابط از جمله گمرک و صمت ، حضور میدانی در نقاط مختلف بازار از جمله ملایر، تویسرکان، نهاوند، بهار و مجموعه گردشگری علیصدر، بازدید سرزده از شهرستان های تابعه و برگزاری کشت مدیران از سطح بازار (کار ابتکاری استان) با هدف لمس مشکلات مردم از نزدیک از دیگر برنامه های این اداره کل در سال گذشته است.
یونسی با اشاره به نظارت بر بازار سیبزمینی طی سال گذشته گفت: با نظارتهای صورت گرفته که از انبارهای سیب زمینیها انجام شد اولویت توزیع این محصول در استان و سپس صادرات به تهران، سیستان و بلوچستان و هرمزگان بود که در این راستا ۲۹ هزار تن سیبزمینی عرضه شده و در آن مقطع قیمت ها تعدیل شد.