به گزارش تاج خبر از لرستان، گروه استانها؛ فاطمه حسینی: بهمنظور توسعه برنامههای بازسازگاری، کاهش آسیبهای حبس، کمک به رفع نیازهای مادی و معنوی محکومان و خانواده آنها و خودکفایی و خوداشتغالی زندانیان، سازمان زندانها، ایجاد اشتغال و فرصتهای شغلی را برای زندانیان در دستور کار قرار داده است.
یکی از طرحهای پیشران در سند تحول «اشتغال زندانیان» است
غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندانها دراینرابطه با بیان اینکه مهمترین رسالت سازمان زندانها اصلاح و تربیت زندانیان است، تصریح کرد: بهترین بستر برای تحقق این رسالت مهم توسعه اشتغال و حرفهآموزی در بین زندانیان است.
وی با اشاره به اهمیت اشتغال زندانیان عنوان کرد: در سند تحول ۳۰۰ برنامه در قالب ۱۰ طرح پیشران تدارکدیدهشده است و یکی از طرحهای پیشران در سند تحول به اشتغال زندانیان اختصاصیافته است.
رئیس سازمان زندانها، افزود: این برنامه راهبردی توسعه اشتغال در سازمان زندانها مورد توجه قرار گرفته است و این حرکت روبهجلو بر اساس آمارهای موجود در سالهای اخیر در واقع برنامه راهبردی سازمان بوده است و این برنامه با رویکرد اشتغال صنعت محور در حال اجرا است.
محمدی، تأکید کرد: اشتغال صنعت محور پایدارترین نوع اشتغال است که میتواند تعداد زیادی از زندانیان را مشغول به کار کند و اینگونه دستمزد بیشتری نیز به زندانیان اختصاص پیدا میکند.
ایجاد و تجهیز کارگاه فرشبافی زندانیان
عبدالمجید کشوری مدیرکل زندانهای لرستان با بیان اینکه یکی از برنامههای محوری در حوزه اصلاح و تربیت، بحث اشتغال زندانیان است، اظهار داشت: ما به این موضوع بهعنوان یک دغدغه نگاه میکنیم.
وی با بیان اینکه هر کس که در چارچوب زندان قرار میگیرد، بهعنوان نانآور و سرپرست خانواده، دغدغه معیشت و اقتصاد خانواده خود را دارد، عنوان کرد: در این راستا یکی از سیاستهای قوه قضائیه بر این است که در درون زندان و حتی بیرون زندانها، اشتغال زندانیان را فراهم کند.
مدیرکل زندانهای لرستان، بیان داشت: در این راستا ایجاد و تجهیز کارگاه فرشبافی با همکاری بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفته است.
کشوری با اشاره به فعالیت حدود سهساله این کارگاه فرشبافی در استان، افزود: خوشبختانه این کارگاه فرشبافی مورد استقبال خوب مددجویان ما هم قرار گرفته است.