به گزارش تاج خبر از مرکزی، مهدی زندیهوکیلی روز شنبه در نشست شورای راهبردی تصادفات استان مرکزی در اراک، افزود: این اقدام خوب با وجود افزایش تعداد تصادفات جرحی و خسارتی رخ داده و به طور قطع با اقدامات ویژه به دست آمده و تصادفی حاصل نشده است.
وی بیان کرد: با وجود کاهش ۹۱ نفری کشتهشدگان حوادث رانندگی برون شهری در استان مرکزی نسبت به مدت مشابه قبل، هنوز ۴۵۰ نفر در ۱۱ ماه امسال در جادههای این استان جان خود را از دست دادهاند.
استاندار مرکزی ادامه داد: کشته شدن هر یک نفر بر اثر حوادث رانندگی زیاد است زیرا هرکدام از این افراد، سرمایههای جامعه هستند.
زندیهوکیلی اظهار کرد: در راستای کاهش تعداد کشتهشدگان حوادث رانندگی در استان مرکزی نشان میدهد که اقدامات خوبی در راستای اعزام سریع مجروحان و درمان به موقع آنها و همچنین فرهنگسازی در راستای کاهش سرعت و شدت برخوردها صورت گرفته که این مهم باید ادامه دار باشد.
وی گفت: افزایش تعداد دوربینهای کنترل سرعت و هوشمندسازی ترافیک در استان امری ضروری است و کنترل نامحسوس و برخورد پلیس با تخلفات حادثهخیز جای تقدیر دارد.
استاندار مرکزی تاکید کرد: در ایام نوروز همه باید دست به دست دهم دهند تا حوادث رانندگی در این استا با کاهش چشمگیرتری همراه باشد و اعمال قانون در تخلفات حادثه خیز با شدت و قدرت تمام انجام شود و هیچگونه گذشتی صورت نگیرد.
زندیهوکیلی گفت: پدیده خودرهای شوتی در جادههای استان مرکزی یک نگرانی جدی است که باعث وقوع تصادفات رانندگی از یک طرف و ضربه زدن به اقتصاد کشور از طرف دیگر میشود.
وی اظهار کرد: در راستای برخورد با این خودروها خطرات زیادی وجود دارد و تاکنون نیز در این مسیر، شهدای زیادی تقدیم شده است و باید برنامه مدونتری اندیشیده و طرحی تهیه شود تا حضور این خودروها در استان مرکزی قطع شود و جرات راندن در جادههای استان را نداشته باشند.
استاندار مرکزی اضافه کرد: اعزام به موقع مجروحان حوادث رانندگی به مراکز درمانی نقش موثری در کاهش کشته شدگان دارد و باید این مهم با جدیت دنبال و زمان رسیدن به صحنه تصادفات روز به روز کاهش یابد.
زندیه وکیلی اظهار کرد: امروز(شنبه) با حضور وزیر بهداشت، بخش تروما اورژانی به بیمارستان جدید ولیعصر (عج) اراک منتقل میشود که این موضوع نیز میتواند بسیار کمک کننده باشد.
وی عنوان کرد: بیمارستان ساوه پذیرش حداقلها در حوادث رانندگی ندارد و باید تلاش شود تا بیمارستان در حال ساخت آن هرچه سریعتر تکمیل شود.
استاندار مرکز افزود: نیاز است بر موضوع کاهش سرعت و فرهنگسازی تمرکز بیشتری صورت گیرد تا موفقیتهای بیشتری کسب شود و اگر از آنها غافل شویم، ممکن است آمارها دوباره افزایشی شود.
زندیهوکیلی عنوان کرد: مهمترین عامل در بروز تصادفات رانندگی، خطای انسانی و توجه نکردن به قوانین راهنمایی و رانندگی است و نیاز است فرهنگسازی لازم برای رانندگان بیش از پیش صورت گیرد.
وی تاکید کرد: شهرداری اراک و ساوه در ارتباط با کاهش حوادث رانندگی درون شهری باید حوزه اقدامات فرهنگی خود را وسیعتر کنند و اقدامات خود را به حضور دانش آموزان در مدرسه ترافیک بسنده نکنند و برای همه اقشار برنامهریزی کنند.
استاندار مرکزی ادامه داد: مردم اراک گلهمندیهایی از وجود سرعتکاههای فراوان در این شهر دارند که نیاز است این امر کارشناسی باشد و ایجاد پلهای عابر پیاده نیز در اراک از دیگر ضروریات است که در این راستا مشکلات زیادی وجود دارد.
زندیهوکیلی عنوان کرد: جاده اراک – سلفچگان تا مسیر راهجرد به طول ۶۰ کیلومتر، شاهد بیشترین حوادث رانندگی منجر به فوت در استان مرکزی است و یک مسیر پرتردد است که باید سال آینده تمرکز در این مسیر صورت گیرد و دوربینهای میانگین سرعت زیادی در آن نصب شود.
وی گفت: اتوبان ساوه – همدان نیز از دیگر نقاط پرحادثه در استان است که به دلیل یکنواختی مسیر و نبود مجتمعهای بین راهی شاهد تصادفات و کشته شدگان ناشی از این حوادث است و باید به هر طریق تلاش شود تا مجتمعهای بین راهی بویژه در ضلع جنوبی این مسیر ایجاد شود.
استاندار مرکزی تاکید کرد: پویش « نه به تصادفات» در کشور شکل گرفته و همه باید به این پویش بپیوندند و خود را مکلف به اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی کنند تا شاهد حوادث تلخ و ناگوار در ایام نوروز نباشیم.
زندیهوکیلی اظهار کرد: فرمانداران باید در شهرستانهای استان شورای ترافیک و کمیته ایمنی را در کنار این شورا با جدیت تشکیل و موارد لازم را پیگیری کنند.
وی یادآور شد: مصوبات زیادی در شورای ترافیک استان مرکزی وجود دارد که اجرایی نشده و قابل قبول نیست، زیرا برای تصویب هر طرح کار و وقت زیادی گذاشته شده و اجرایی نشدن آنها یک ضعف جدی است.