به گزارش تاج خبر از تهران، علیرضا نادعلی اظهار کرد: شهر تهران بصورت سنتی و همیشگی با بازارهای محلی و موقت درگیر است. شهرداران مناطق ۲۲ گانه باید به گونهای این بازارها را مدیریت کنند که به بینظمی و هرج ومرج در شهر منجر نشود.
وی افزود: متاسفانه برخی از این بازارها وقتی در روزهای پایانی سال شروع میشوند، پایانی دیگر برای آنها متصور نیست و پس از سال هم ادامهدار میشوند.
وی ادامه داد: این بساط کردنها نهتنها در پایان سال باعث ایجاد مشکل در تردد مردم در معابر پیادهرو و خودرویی میشوند، بلکه حتی پس از گذشت ایام نوروز نیز ادامه پیدا میکنند.
نادعلی یادآور شد: بارها در شورای شهر بر لزوم ساماندهی این بازارها تأکید کردهایم و مجددا این موضوع را یادآوری میکنیم.
سخنگوی شورای شهر تهران هم با تاکید بر اینکه قوانین شهری با ایجاد بازارهای موقت نباید برهم بخورد، گفته بود: اگر نقاط و فضاهای مناسبی وجود داشته باشد که مردم بتوانند از آنها استفاده کنند و مراجعه داشته باشند، بدون اینکه نظم شهر به هم بخورد، شاید اساسا مشکلات اینچنینی هم ایجاد نشود.
نادعلی از همکاری شهرداران مناطق و شهروندان برای حفظ نظم و آرامش شهری قدردانی کرد.
به گزارش ایرنا، در روزهای پایانی سال بدلیل افزایش تقاضا برای خرید، دستفروشان در میادین و خیابانهای پرتردد تهران حضور پررنگتری پیدا میکنند.
این موضوع گاهی موجب اختلال در تردد مردم و افزایش ترافیک میشود. ازدحام ناشی از دستفروشان و خریداران، بهویژه در مناطق شلوغ، چالشی برای مدیریت شهری و تردد روان شهروندان است.
در این میان مدیریت شهری باید با تعیین مکانهای مشخص، نظارت دقیق و هماهنگی با دستفروشان، بازارهای موقت را بهگونهای مدیریت کند که نظم شهری حفظ و البته نیازهای اقتصادی مردم نیز تامین شود.
به نظر میرسد آموزش و فرهنگسازی برای رعایت قوانین و برخورد قانونی با متخلفان از دیگر راهکارهای موثر است.