18:06:19
    امروز : دوشنبه, ۱۸ فروردین , ۱۴۰۴
0

بازدید بیش از ۱۵۰ هزار نفر از موزه دفاع مقدس همدان در سال جاری

  • کد خبر : 65290
  • 13 اسفند 1403 - 10:37
بازدید بیش از ۱۵۰ هزار نفر از موزه دفاع مقدس همدان در سال جاری
همدان - تاج خبر -مدیر اجرایی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان همدان با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار نفر از این مرکز بازدید کرده‌اند، گفت: این آمار نشان‌دهنده پتانسیل بالای این مرکز در جذب بازدیدکننده و ترویج فرهنگ دفاع مقدس است

به گزارش تاج خبر از همدان، خسرو زند، اظهار داشت: اسفند ماه، ماه شهیدان و دلدادگی‌هاست. در این ماه، هشت فرمانده بزرگ دوران دفاع مقدس، آغازی ستودنی و الهی را تجربه کردند. شهیدان همت، خرازی، باکری، کریمی و حاج امینی از جمله این بزرگان هستند که نامشان در تاریخ دفاع مقدس جاودانه شده است.

وی افزود: اسفند ماه، ماهی است که سردار دلها، مهدی باکری، از خدا خواست تا حتی سر سوزنی از بدنش باقی نماند تا یک وجب از خاک میهن به دست دشمن نیفتد. همچنین، شهید محمدابراهیم همت در این ماه فرمود: «اگر در این عملیات شهید نشدم، در مسلمانی من شک کنید.» این شهید بزرگوار در چهارراه خندق و در همین ماه به شهادت رسید.

مدیر اجرایی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان همدان با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: امسال از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، بیش از ۳۵ هزار نفر از زائران راهیان نور در ۲۲ استان کشور از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس همدان بازدید کرده‌اند.

وی ادامه داد: حتی زائرانی از استان خوزستان نیز در این بازدیدها حضور داشته‌اند. این مرکز ظرفیتی عالی برای معرفی فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان است، اما متأسفانه از این ظرفیت به‌طور کامل استفاده نشده است.

زند تصریح کرد: جمعا از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار نفر از این مرکز بازدید کرده‌اند. این آمار نشان‌دهنده پتانسیل بالای این مرکز در جذب بازدیدکننده و ترویج فرهنگ دفاع مقدس است. حرکت خون شهدا همچون ستاره‌ای درخشان، راهنمای نسل امروز است و این فرصت باید به‌درستی مورد استفاده قرار گیرد.

ضرورت تربیت راویان جوان برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت

وی با اشاره به ضرورت تربیت راویان جوان، خاطرنشان کرد: انتظار داریم شهرستان‌ها در این زمینه بیشتر مشارکت کنند. دوره‌های آموزشی برای تربیت راویان جوان در حال برگزاری است، اما حضور شهرستان‌ها در این دوره‌ها کمرنگ است. خواهران و برادران می‌توانند هر چهارشنبه ساعت ۳ در این دوره‌ها شرکت کنند. راویان جوان می‌توانند با نسل امروز ارتباط مؤثری برقرار کرده و فرهنگ ایثار و شهادت را به آن‌ها منتقل کنند.

فضای مجازی؛ ظرفیت مغفول‌مانده در ترویج فرهنگ دفاع مقدس

زند همچنین بر لزوم استفاده از فضای مجازی برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: متأسفانه در زمینه فضای مجازی، کارهای زیادی انجام نشده است. استان همدان در برخی شاخص‌های اجتماعی مانند خودکشی، در رتبه‌های نخست کشور قرار دارد. این موضوع نیازمند فرهنگ‌سازی و اقدامات جدی است. همه ما باید در عرصه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار، کنشگرانی حقیقی باشیم تا بتوانیم زندگی مردم را بهبود بخشیم.

وی در پایان از همه دستگاه‌های اجرایی و شهرستان‌ها خواست تا در راستای ترویج فرهنگ دفاع مقدس و تربیت راویان جوان، همتی مضاعف داشته باشند و از ظرفیت‌های موجود به‌طور کامل استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=65290

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.