• امروز : جمعه, ۱۵ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
1

پویش«زندگی با آیه‌ها»پیوند قرآن و زندگی مردم را تقویت می‌کند

  • کد خبر : 64539
  • 07 اسفند 1403 - 16:13
پویش«زندگی با آیه‌ها»پیوند قرآن و زندگی مردم را تقویت می‌کند

قم – تاج خبر – مدیرکل دفتر تبلیغات اسلامی قم، با اشاره به اجرای پویش قرآنی «زندگی با آیه‌ها» گفت: این طرح با هدف آشنایی عمیق‌تر جامعه با معارف قرآنی و گسترش فرهنگ تدبر در آیات الهی طراحی شده است.

به گزارش خبرنگار تاج خبر، حجت‌الاسلام مرتضی شعبان‌زاده روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران ادامه داد: در این طرح، ۲۰۰ آیه منتخب از قرآن کریم که بر اساس دیدگاه‌های متفکران اسلامی دارای مفاهیم اجتماعی، اخلاقی و اعتقادی مهمی هستند، در قالب برنامه‌های آموزشی، رسانه‌ای و فرهنگی به مردم معرفی خواهد شد.

وی افزود: این آیات نه‌تنها برای حفظ و تفکر در نظر گرفته شده‌اند، بلکه برنامه‌ریزی شده است که این مفاهیم به‌صورت عملی وارد بطن زندگی مردم شود و در اصلاح سبک زندگی فردی و اجتماعی جامعه نقش‌آفرینی کند.

وی افزود: بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی که امروز با آن‌ها مواجه هستیم، ریشه در عدم درک صحیح از معارف دینی و قرآنی دارد، اگر آموزه‌های قرآنی به‌درستی در ذهن و دل مردم جای بگیرند، می‌توانند به‌عنوان چراغ راهی برای هدایت فردی و اجتماعی عمل کنند.

شعبان زاده گفت: طرح زندگی با آیه‌ها تلاشی است برای احیای این نگاه در جامعه و ترمیم فاصله‌ای که بین سبک زندگی امروز و آموزه‌های قرآنی به وجود آمده است.

وی گفت: اجرای این برنامه از ماه مبارک رمضان آغاز می شود و طی یک دوره سه‌ساله ادامه خواهد داشت.

وی افزود: هدف این است که مردم بتوانند این ۲۰۰ آیه را به‌درستی قرائت کنند، در معانی آن‌ها تدبر نمایند و در نهایت آموزه‌های آن را در زندگی روزمره خود به کار گیرند.

شعبان زاده گفت : پویش زندگی با آیه‌ها قصد دارد ارتباط مردم با قرآن را عمیق‌تر کند و این کتاب الهی را از مهجوریت خارج سازد.

وی در ادامه به برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برگزارشده در جشن نیمه شعبان اشاره کرد و گفت: امسال، ۲۰۰ مسجد و ۲۰۰ هیئت مذهبی در شهر قم میزبان ویژه‌برنامه‌های جشن میلاد امام زمان (عج) بودند که از این میان، ۷۰ برنامه اختصاصی ویژه بانوان برگزار شد.

وی افزود: در این شب‌های مبارک، ۲۲۵ مسجد در قم مراسم احیا برگزار کردند و بیش از ۱۰ هزار نفر در این مراسم‌ها شرکت داشتند، علاوه بر این، ۵۰ جشن خیابانی در سطح شهر برپا شد و ۴۰ روایت رسانه‌ای از نقش مردم در برگزاری این مناسبت‌ها منتشر شد که نشان‌دهنده مشارکت گسترده مردم در آیین‌های مذهبی است.

به گفته شعبان‌زاده، ۴۶۰ مسجد در ایام نیمه شعبان مراسم دعای ندبه برگزار کردند و ده‌ها ایستگاه صلواتی در سطح شهر به پذیرایی از زائران و مردم پرداختند، در مجموع، یک هزار و ۲۰۰ برنامه مردمی در محلات مختلف قم به ثبت رسید که نشان از حضور فعال و پررنگ مردم در برگزاری مناسبت‌های مذهبی دارد.

وی در تأکید کرد: احیای نهاد محله در مناسبت‌های مذهبی یکی از مهم‌ترین رویکردهای دفتر تبلیغات اسلامی است.

وی گفت: تلاش ما این است که مساجد، هیئت‌ها و اجتماعات مذهبی، محور برنامه‌های فرهنگی و تربیتی باشند و زمینه‌ای برای تقویت هویت دینی، اجتماعی و معنوی مردم فراهم شود.

شعبان زاده افزود: در همین راستا، برنامه‌هایی طراحی شده تا با استفاده از ظرفیت مردمی، معارف دینی در بطن جامعه نهادینه گردد و در برابر آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی، راهکارهای قرآنی و دینی ارائه شود.

لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=64539

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.