به گزارش خبرنگار تاج خبر، علی اصغر امامیون روز پنجشنبه با اشاره به اهمیت کشت گلخانهای در رونق کشاورزی، به رسانهها بیان کرد: ۷۵ درصد منابع آبی در بخش کشاورزی مصرف میشود؛ از این رو، تولید گلخانهای اصلیترین راهبرد حفظ و ارتقای تولیدات کشاورزی است.
وی با بیان اینکه تعداد گلخانههای شهرستان دامغان در سالهای اخیر به ۲۷ واحد افزایش یافت، افزود: کشت گلخانهای یکی از مهمترین ظرفیتهای تولید محصولات کشاورزی است که در دامغان پیشرفت چشمگیری دارد.
وی ابراز کرد: سالانه افزون بر یکهزار و ۲۰۰ تن انواع محصولات گلخانهای در این منطقه تولید و عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی دامغان با اشاره به تولید ۷۰۰ تن انواع محصولات گلخانهای در این شهرستان در هر دوره، اضافه کرد: کشت گلخانهای راهبردی اصولی برای مقابله با بحران کمآبی و افزایش میزان بهرهوری از سطح است.
به گزارش تاج خبر، توسعه کشت گلخانهای در استان کمآب سمنان از رویکردهای اصلی در کاهش مصرف آب بخش کشاورزی است و افزایش سالانه ۲۰ تا ۲۵ هکتار گلخانه بر همین اساس دنبال میشود.
بهرهبرداری از گام نخست مجتمع گلخانهای آبکِشت(هیدروپونیک Hydroponics) آرادان در ۱۲ هکتار و با اعتبار بیش از ۷۱۰ میلیارد ریال در ایام الله دهه فجر تازهترین اقدام در این مسیر محسوب میشود.
استان سمنان با بیش از ۵۳ هزار بهرهبردار، سالانه در مجموع بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی شامل زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان تولید میکند که بخش عمدهای از این تولیدات مازاد بر نیاز مردم استان سمنان است.
از کل گستره بخش کشاورزی استان سمنان ۸۷ هزار هکتار بخش زراعی، ۷۰ هزار هکتار باغ و ۴۰ هزار هکتار آیش است.
تولیدات بخش زراعی استان سمنان سالانه ۹۲۰ هزار تن و میزان محصولات باغی سالانه ۴۸۰ هزار تن است و سالانه بیش از ۲۹۰ هزار تن نیز انواع محصولات دامی در استان سمنان تولید میشود.
از گستره ۹.۷ میلیون هکتار استان سمنان فقط ۲ درصد اراضی کشاورزی است.