• امروز : پنجشنبه, ۲۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 10 April - 2025
1

حضور دانش‌آموزان در هنرستان‌ها سال اینده افزایش می یابد

  • کد خبر : 59609
  • 16 بهمن 1403 - 2:54
حضور دانش‌آموزان در هنرستان‌ها سال اینده افزایش می یابد

کرمان- تاج خبر- رییس دانشگاه ملی مهارت با اشاره به برنامه هفتم توسعه و تأکید بر آموزش‌های مهارتی گفت: طی سال های آینده شاهد حضور دانش‌آموزان بیشتری در هنرستان‌ها خواهیم بود و دانشگاه‌های ملی مهارت نیز باید ظرفیت‌های ادامه تحصیل دانش‌آموختگان هنرستان‌های آموزش و پرورش را فراهم کنند.

به گزارش تاج خبر، غلامرضا زمانی روز دوشنبه در آیین بهره‌برداری از ساختمان کارگاهی و آموزشی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی سیرجان در آموزشکده دخترانه کوثر با اشاره به آموزش‌های مبتنی بر مهارت که در دانشگاه ارائه می‌شود افزود: کارگاه‌ها زمینه اصلی نوع آموزش‌ها تلقی می‌شوند و اولویت دانشگاه و بخش‌های کمک‌کننده به دانشگاه نیز وجود این ساختمان‌هاست.

وی ادامه داد: آمایش سرزمینی رشته‌های این دانشگاه نشان می‌دهد بخش‌های صنعتی، معدنی و خدماتی در هر نقطه جغرافیایی که فعال باشند به دنبال آن بایستی توسعه رشته‌های دانشگاهی نیز صورت گیرد که در شهرستان سیرجان با توجه به در نظر گرفتن نیاز منطقه اتفاق خواهد افتاد.
رییس دانشگاه ملی مهارت تأکید کرد: یکی از آموزش‌های کشورهای در حال توسعه، آموزش مهارت‌هاست که باید نیروی کار صنایع و معادن را تامین کند.
رییس دانشگاه ملی مهارت گفت: بخش دولتی نمی‌تواند به‌تنهایی این بار را به دوش بکشد و بایستی صنایع نیز همکاری کنند و پایگاهی را در دانشگاه به نام خود داشته باشند تا از طریق دانشگاه نیروها آموزش ببینند.
زمانی گفت: با توجه به رشد صنعت و معدن در این منطقه، وجود نیروی متخصص لازم است.

رییس دانشگاه‌ مهارت: شاهد رشد حضور دانش‌آموزان در هنرستان‌ها خواهیم بود

به گفته وی، حدود ۷۰ درصد نیروی کار کشور فاقد مهارت‌های رسمی هستند و عمدتا مهارت‌های تجربی دارند.
وی افزود: دانشجویان دانشگاه ملی مهارت با توجه به رشته‌ای که در این مراکز انتخاب می‌کنند ۲ تا سه سال آموزش می بینند و سرفصل‌های آموزشی در هریک از رشته‌ها مبتنی بر ارتباط با صنعت و نیاز آن شکل گرفته است.
رییس دانشگاه ملی مهارت خاطرنشان کرد: مهارت نسبتا کافی برای انطباق‌پذیری و تخصص‌های لازم بر اساس نیاز بازار کار به دانشجویان ما منتقل می‌شود و در دانشگاه ملی مهارت نوع آموزش ها مبتنی بر کار عملی است.

به گفته وی، در دانشگاه ملی مهارت تقریبا ۵۰ درصد آموزش‌ها کارگاهی و مهارتی هستند.

زمانی درخصوص آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و تأثیرگذاری آن‌ها نیز بیان کرد: با توجه به جذب بیش از ۷۰ درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه در بازار کار دانشگاه ملی مهارت در آینده در سطح کشور نمود بسیار خوبی خواهد داشت.

به گزارش تاج خبر ساختمان یادشده با متراژ ۴۰۰ متر مربع در قالب هفت کارگاه و با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال با کمک خیر سیرجانی حسین عباسلو و یک شرکت معدنی و صنعتی احداث، تکمیل و توسط دانشگاه ملی مهارت تجهیز شده است.
در پایان این مراسم از خیر مدرسه ساز سیرجانی تجلیل شد.

لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=59609

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.