ویژگی های یک نان خوب
تاج خبر/یزددکتر سیدعلی خدایی افزود: فرآوری صحیح خمیر نان باید به صورت طبیعی انجام و رطوبت خمیر گرفته شده باشد. وی اظهار داشت: نان در هنگام پخت باید با حرارت ملایم پخته شود و سوخته نباشد،همچنین نباید موقع برش خوردن کش بیاد و حجیم و خمیری نباشد تا قدرت هضم بالایی داشته باشد.دکتر خدایی در […]
تاج خبر/یزددکتر سیدعلی خدایی افزود: فرآوری صحیح خمیر نان باید به صورت طبیعی انجام و رطوبت خمیر گرفته شده باشد. وی اظهار داشت: نان در هنگام پخت باید با حرارت ملایم پخته شود و سوخته نباشد،همچنین نباید موقع برش خوردن کش بیاد و حجیم و خمیری نباشد تا قدرت هضم بالایی داشته باشد.دکتر خدایی در ادامه افزود: استفاده از رازیانه ، کنجد، زیره، سیاهدانه ، سبزیجات خشک و … در تهیه نان، صرفاً جهت مزه دار شدن نیست، بلکه سبب بهبود کیفیت نان می شود.وی تصریح کرد: نان های سبوس دار مانند نان های تنوری و سنگک از کیفیت بهتری نسبت به سایر نان ها برخوردار هستند.روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد:
لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=36862
- ارسال توسط : مهدی زکی پور
- 7 بازدید