پروتئین موجود در دانه های کینوا بسیار بیشتر از پروتئین جو، ذرت، چاودار، برنج و نزدیک به میزان پروتئین گندم است
تاج خبر/یزدجواد پور با بیان اینکه کینوا گیاه صنعتی است که با توجه به دارا بودن عناصر غذایی بالا، به #خاویار_گیاهی معروف شده است تصریح کرد: این محصول در صنایع غذایی مصرف دارد و مهمترین مزیت آن این است که گلوتن ندارد و کسانی که به آرد گندم حساسیت دارند میتوانند از آن استفاده کنند. […]
تاج خبر/یزدجواد پور با بیان اینکه کینوا گیاه صنعتی است که با توجه به دارا بودن عناصر غذایی بالا، به #خاویار_گیاهی معروف شده است تصریح کرد: این محصول در صنایع غذایی مصرف دارد و مهمترین مزیت آن این است که گلوتن ندارد و کسانی که به آرد گندم حساسیت دارند میتوانند از آن استفاده کنند. پروتئین موجود در دانه های کینوا بسیار بیشتر از پروتئین جو، ذرت، چاودار، برنج و نزدیک به میزان پروتئین گندم است میزان کربوهیدرات، فیبرهای مغذی و محلول دانه های کینوا نیز نزدیک به میزان این ترکیبات در گندم است اگرچه میزان چربی آن بیشتر از این غلات بوده و میتواند به عنوان یک منبع غنی از چربی استفاده شود. همچنین دانههای کینوا غنی از انواع ویتامین مانند ویتامین E، ویتامین C، ریبوفلاوین (B2)، پیریدوکسین (B6) است. علاوه بر این، دارای کلسیم، منیزیم، آهن، مس و روی نیز است.مجموع اراضی قابل کشت استان یزد ۱۷۰ هزار هکتار است که ۱۱۳ هزار و ۷۶۰ هکتار آن زیرکشت قرار دارد و از این مقدار سطح زیرکشت ۳۲ هزار و ۶۶۹ هکتار ( ۲۹ درصد) به کشت محصولات زراعی و بقیه به محصولات باغی اختصاص دارد که حدود ۷۰ هزار کشاورز، دامدار و بهره بردار در تولید محصولات کشاورزی ، باغی ، گلخانه ای و دامی استان فعال هستند. #روابط_عمومی_جهاد_کشاورری
لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=28279
- ارسال توسط : مهدی زکی پور
- 2 بازدید