• امروز : سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
0

پروتئین موجود در دانه ­های کینوا بسیار بیشتر از پروتئین جو، ذرت، چاودار، برنج و نزدیک به میزان پروتئین گندم است

  • کد خبر : 28279
  • 19 آبان 1401 - 18:52
پروتئین موجود در دانه ­های کینوا بسیار بیشتر از پروتئین جو، ذرت، چاودار، برنج و نزدیک به میزان پروتئین گندم است

تاج خبر/یزدجواد پور با بیان اینکه کینوا گیاه صنعتی است که با توجه به دارا بودن عناصر غذایی بالا، به #خاویار_گیاهی معروف شده است تصریح کرد: این محصول در صنایع غذایی مصرف دارد و مهمترین مزیت آن این است که گلوتن ندارد و کسانی که به آرد گندم حساسیت دارند می‌توانند از آن استفاده کنند. […]

تاج خبر/یزدجواد پور با بیان اینکه کینوا گیاه صنعتی است که با توجه به دارا بودن عناصر غذایی بالا، به #خاویار_گیاهی معروف شده است تصریح کرد: این محصول در صنایع غذایی مصرف دارد و مهمترین مزیت آن این است که گلوتن ندارد و کسانی که به آرد گندم حساسیت دارند می‌توانند از آن استفاده کنند. پروتئین موجود در دانه ­های کینوا بسیار بیشتر از پروتئین جو، ذرت، چاودار، برنج و نزدیک به میزان پروتئین گندم است میزان کربوهیدرات، فیبرهای مغذی و محلول دانه­ های کینوا نیز نزدیک به میزان این ترکیبات در گندم است اگرچه میزان چربی آن بیشتر از این غلات بوده و می­تواند به عنوان یک منبع غنی از چربی استفاده شود. همچنین دانه­های کینوا غنی از انواع ویتامین مانند ویتامین E، ویتامین C، ریبوفلاوین (B2)، پیریدوکسین (B6) است. علاوه بر این، دارای کلسیم، منیزیم، آهن، مس و روی نیز است.مجموع اراضی قابل کشت استان یزد ۱۷۰ هزار هکتار است که ۱۱۳ هزار و ۷۶۰ هکتار آن زیرکشت قرار دارد و از این مقدار سطح زیرکشت ۳۲ هزار و ۶۶۹ هکتار ( ۲۹ درصد) به کشت محصولات زراعی و بقیه به محصولات باغی اختصاص دارد که حدود ۷۰ هزار کشاورز، دامدار و بهره بردار در تولید محصولات کشاورزی ، باغی ، گلخانه ای و دامی استان فعال هستند. #روابط_عمومی_جهاد_کشاورری
لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=28279

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.