۲۰ نکته درباره بیماریهای شایع و مشکلات غذایی در سفر اربعین
تغذیه خود را مدیریت کنید ۱. تا زمان عدم احساس گرسنگی، غذا میل نشود. ۲. در صورت داشتن سابقه آلرژی و حساسیتهای غذایی از مصرف غذاهای سرخ شده و حاوی ادویه زیاد خودداری شود. ۳. از مصرف غذاهای خیلی چرب یا خیلی سرخشده و نیز نوشیدنیهای خیلی سرد اجتناب شود. تا حد امکان، غذای سبک […]
تغذیه خود را مدیریت کنید
۱. تا زمان عدم احساس گرسنگی، غذا میل نشود.
۲. در صورت داشتن سابقه آلرژی و حساسیتهای غذایی از مصرف غذاهای سرخ شده و حاوی ادویه زیاد خودداری شود.
۳. از مصرف غذاهای خیلی چرب یا خیلی سرخشده و نیز نوشیدنیهای خیلی سرد اجتناب شود. تا حد امکان، غذای سبک و مطابق ذائقه مصرف شود.
۴. از پرخوری، درهمخوری، مصرف خوراکیهای ناآشنا و غذاهای مانده پرهیز شود.
۵. از لیوان شخصی یا یکبار مصرف استفاده شود.
۶. از آبهای موجود در ظرفهای روباز و آلوده استفاده نشود، بلکه باید از آبهای سالم و بستهبندیشده استفاده کرد.
تاول پا، مشکل شایع در میان زائران
۷. کفش باید اندازه پا باشد. همچنین برای اطمینان از صاف و بدون برجستگی بودن سطح داخلی کفش یا پوتین، درون آن دست کشیده شود.
۸. پای مرطوب زودتر تاول میزند، پس باید پا و کفش را خشک نگه داشت.
۹. اولین نشانه شروع تاول پا، قرمزشدن پوست است. با دیدن این علامت، روی
پوست آزرده چسب انداخته شود تا از سایش بیشتر کفش به پوست جلوگیری شود.
۱۰. اگر پای زائری زیاد تاول میزند، سعی کند دو جوراب روی هم بپوشد.
۱۱. چسبزدن روی جاهایی که احساس تاول میشود، به عنوان پوست دوم، پوست
اصلی را حفاظت میکند. مراقبت شود چسب در حین چسبیدن به پوست چروک برندارد
یا دو نوار چسب کنار هم روی یکدیگر نیفتد، زیرا برجستگیهای به وجود آمده،
میتواند موجب تاول شود.
در این زمینه بخوانید:
۲۰ نکته در مورد مسیر پیادهروی اربعین از نجف تا کربلا
نکاتی که برای حفظ سلامت در سفر اربعین لازم است بدانید
لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=2333
- ارسال توسط : مهدی زکی پور
- 9 بازدید