• امروز : سه شنبه, ۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
1

ویدئو / فرآوری سنتی کشمش به روش «بولاو»

  • کد خبر : 13432
  • 29 بهمن 1398 - 0:00

تاج خبربه گزارش ایسناچند روزی است که فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است. نحوه تولید این فراورده باغی در کردستان به "بولاو" معروف است و از روزگاران قدیم در این منطقه رایج بوده است. با این روش سنتی سالانه ۲۰۰ تن کشمش طلایی در این استان تولید می‌شود. روستای دولاب در […]

تاج خبربه گزارش ایسناچند روزی است که فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است. نحوه تولید این فراورده باغی در کردستان به "بولاو" معروف است و از روزگاران قدیم در این منطقه رایج بوده است. با این روش سنتی سالانه ۲۰۰ تن کشمش طلایی در این استان تولید می‌شود. روستای دولاب در جنوب شهر سنندج در دامنه کوه «اوالان» بین شهر سنندج و کامیاران واقع است. در روش سنتی باغداران این منطقه برای تهیه کشمش خاکستر چوب را با آب جوشانده و بعد از سرد شدن در ظرف گذاشته تا ته نشین شود، ماده‌ای که بدست می‌آید، خوشاب نام دارد. مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video
لینک کوتاه : https://tajkhabar.ir/?p=13432

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.